Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι καλή εβδομάδα
Εσωστρέφεια σε χαρακτηρίζει, θέλεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, αλλά έχεις να αντιμετωπίσεις και πολλές εχθρότητες. Με τον Άρη στον δωδέκατο ηλιακό σου πρέπει να προσέξεις και τη υγεία σου και να μην την παραμελείς. Αν δουλέψεις επίμονα και συνετά με υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Προτίμησε να μείνεις σε αυτά που έχεις και μην ξεκινήσεις καινούρια προγράμματα και στόχους. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η έλευση στις 17/5 του Ερμή στο ζώδιο σου που σταθεροποιεί τον τρόπο σκέψης και δράσης σου και σε κάνει υπομονετικό, αργοκίνητο βέβαια, αλλά καλύτερα για σένα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι βρίσκεστε σε αναταραχή και δυσκολίες στο πώς θα είναι βιώσιμος ο γάμος σας, δεν σας κρύβω ότι θα υπάρξουν κλυδωνισμοί και εμπόδια καβγάδες που θα σου προκαλέσουν ψυχική απομόνωση και χαμηλή σεξουαλική δράση. Ο έρωτας για σας τους ελεύθερους θα έρθει ξαφνικά μετά τις 17/5 και είναι τόσο αναπάντεχος που θα σας αλλάξει όλη την προσωπικότητά σας και τα πιστεύω που είχατε μέχρι τώρα. Ο ήλιος σας συναντά τον Ουρανό, Δία και εσείς του τρίτου δεκαήμερου, οι πιθανότητες ενός καινούριου έρωτα είναι μεγάλες.

Επαγγελματικά

Κουραστική εβδομάδα με εμπόδια και ανθρώπους που είναι σε θέση ισχύος σας φορτώνονται και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με το δικό σας τρόπο στη δουλειά. Θα αντιταχθείτε στην καταπίεση τους, βλέπεις ο Πλούτωνας στον δέκατο ηλιακό έχει γυρίσει ανάδρομος και επιμένει να ολοκληρώσετε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή θέματα που αφορούν τους άλλους ή νομικά, ίσως κάποια δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί για την κοινωνική σας καταξίωση και δικαίωση. Στις 17/5 θα δεχτείς γενναιόδωρες πράξεις από ανθρώπους με κύρος που σας αγαπούν και σας εμπιστεύονται δίνοντας σας χέρι βοηθείας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση