Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει η οποία σας ανοίγει την τύχη σε πολλά επίπεδα.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο ωστόσο το πώς κινείστε, και κατά πόσο προετοιμασμένοι είστε να αδράξετα κάθε αλλαγή η οποία έρχεται τώρα στη ζωή σας.

Είναι η ώρα να δείξετε την ευφυΐα σας την εγρήγορση σας, την εξυπνάδα σας και τη δυνατότητα να αξιοποιείτε κάθε νέα ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας,μια και μέσα στην εβδομάδα αυτή φαίνεται πως είναι και πολλές και σημαντικές.

Είναι η ώρα να απαλλαγείτε επίσης από περιοριστικές πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω από τη δράση, και να ανοίξετε την οπτική σας και τον ορίζοντα σας στα νέα δεδομένα της περιόδου που διανύουμε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζει άμεσα την ερωτική σας ζωή, και σας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε με ένα διαφορετικό τρόπο την αξιοπιστία την ερωτική πίστη, και τη ζεστασιά που για εσάς έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία

.Είναι η εποχή που οι δυσκολίες του παρελθόντος ξεπερνιούνται, οι κρίσεις καταλαγιάζουν και δίνουν τη θέση τους στη χαρά,και την ικανοποίηση.

Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου μία νέα γνωριμία σας συνεπαίρνει, και σας ανοίγει ένα νέο κύκλο στην ερωτική σας ζωή ο οποίος φαίνεται να σας συντροφεύει και παρακάτω.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Τα καλά νέα σταματούν εδώ μία και ο κύκλος αυτής της περιόδου, με τον Ερμή να περνά σε αναδρομή πορεία από τις 15 του μήνα και μετά, σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε μία καλύτερα και πιο φιλική σχέση με τους συναδέλφους στον προϊστάμενο η τον διευθυντής σας. Καθώς επίσης να κάνετε καινούργιες πολύ ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις με πρόσωπο που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν σε καινούργια εγχειρήματα τα οποία έχετε στο μυαλό σας, και στην εβδομάδα αυτή μπορείτε να τα βάλετε πλέον σε εξέλιξη.

Είναι πολύ σημαντική η δική σας στάση, μία και τώρα βλέπετε τα πράγματα με γαλήνη, με ψυχραιμία, και ξέρετε πώς να εκτιμάτε τη θετική πλευρά της κάθε κατάστασης, έτσι ώστε να την αξιοποιείτε κατάλληλα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση