Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η νέα σελήνη που έγινε στον τρίτο ηλιακό σου και σε καλές όψεις με το ζώδιό σου και με τη συμμετοχή του Κρόνου, έσπειρε καινούργιες ιδέες, για τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου επαφές. Ερμής στο λέοντα αντίθεση πλούτωνα αυτή την εβδομάδα αξιολογείς τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου τις οποίες δεν ελάμβανες σοβαρά υπόψη σου, αλλά τώρα τις διερευνείς εξονυχιστικά. Επίσης να προσέξεις να μην γίνεις αμετακίνητος, εγωιστής και πείσμων, γιατί οι άλλοι θα προβάλλουν αντιστάσεις απέναντι σου με κίνδυνο σοβαρών ρήξεων και στην οικογένεια και στο κοινωνικό σου τομέα.

 

Ερωτικά

Ερμής στον τέταρτο ηλιακό εστιάζεις στον έρωτα και στο αισθηματικό σου για οικογένεια, για συμβίωση. Αν είσαι σε σχέση επιθυμείς την ένωση κάτω από την ίδια στέγη. Σε αυτό συνηγορεί και η νέα σελήνη που έγινε και η Αφροδίτη σε τριγωνική όψη με τον Κρόνο και ιδίως για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, που σου δίνει τη διάθεση για επισημοποίηση σχέσης, για συμβίωση με την πρακτική θεώρηση και αξιολόγηση των συναισθημάτων στην ορθή λογική. Επιδεικνύει τη σταθερότητα του συναισθήματος σου και την προσφορά σου να δουλέψεις, τη σχέση σε καθημερινή βάση.

 

Επαγγελματικά

Ερμής αντίθεση πλούτωνας τέταρτου δέκατου ηλιακού οίκου, να προσπαθήσεις να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και φερθείς ανάρμοστα, είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου χώρο, γιατί πλούτωνας σημαίνει άνθρωποι εξουσίας, ακολούθησε τους κανόνες και τη γραμμή που βάζουν, γίνε ομαδικός λειτούργησε χωρίς να έχεις εγωισμό. Ή νέα σελήνη σου έφερε καινούργιες ιδέες για την επαγγελματική σου κατάρτιση αλλά και τις γνώσεις που θα πρέπει να λάβεις απάνω στα θέματα της εργασίας σου, αφορούν και το οικογενειακό σου περιβάλλον, η όψη όμως με το Κρόνο σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα κουραστείς, θα καταπιαστείς με περισσότερες ευθύνες όσο αφορά το εργασιακό περιβάλλον, μπορεί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας στο σπίτι σου να σε έχουν ανάγκη.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση