Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ταύρος

Μπορεί να κουραστήκατε, να εξαντληθήκατε σε πολλές περιπτώσεις με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, όμως τώρα είναι η στιγμή που όχι μόνο παίρνετε τη ρεβάνς, άλλα διαπρέπετε και σε πολλά από αυτά που προσπαθήσατε να υλοποιήσετε και δεν τα καταφέρατε.

Με τη διέλευση του Κρόνου στο ζώδιο των ιχθύων, μπαίνετε σε μία περίοδο που σας δίνει την ευκαιρία να ανοιχτείτε, να βγείτε από το κλειστό σχήμα που είχατε επιβάλει στον εαυτό σας και στη ζωή σας τα τελευταία χρόνια, και να απολαύσετε κάθε στιγμή και κάθε δυνατότητα που σας δίνεται.

Τώρα, είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψετε το χώρο της προστασίας και της ασφάλειας και να πάρετε μέρος στη ζωή του κόσμου και στη χαρά του.

Αυτό σημαίνει κοινωνικότητα, απόλαυση, όπως επίσης και μία εσωτερική διαδικασία ανοίγματος της ψυχής, μέσα από την οποία μπορείτε να νιώσετε και περισσότερη αλληλεγγύη με τους γύρω σας.

Γιατί τώρα είναι η εποχή που θα συνδεθείτε πιο Ουσιαστικά και πιο βαθιά με τα πρόσωπα που ήδη έχετε στη ζωή σας αλλά και με καινούργια.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες, και δυνατότητες τις οποίες καλείστε να αξιοποιήσετε σε ότι αφορά και την επαγγελματική σας ζωή.

Μία σχέση που μπαίνει τώρα στη ζωή σας έχει πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα.