Ταύρος

Ταύρος | Απρίλιος 2024

Ταύρος | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ταύρος

Ο μήνας της άνοιξης και της σποράς. Καλό μήνα Ταύροι μου με ευημερία και χαρά. 3/4 ο Ερμής στον δωδέκατο ηλιακό σας ανάδρομος, κάντε σκέψεις και αναπόληση, ανασκόπηση για τα συναισθήματά σας, για τις προσωπικές σας αναζητήσεις στην πνευματικότητά σας, αλλά και αναζήτηση για το πώς θα τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις. 3/4 Αφροδίτη- Ποσειδώνας σύνοδος, μια συναισθηματική αναστάτωση γιατί θα αναπολείτε παλιές ερωτικές αισθηματικές σας στιγμές που σας πληγώνουν γλυκά. 6 Απρίλη η Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνα, ένας κρυφός έρωτας παθιασμένος. 10 Απριλίου ο Άρης και ο Κρόνος σύνοδος περιορίζουν το δυναμισμό σας και τον τρόπο έκφρασής σας. Αυτοπειθαρχία για σκληρή δουλειά, θα νιώθετε νευρικότητα και εκρήξεις θυμού. 21 Απριλίου σύνοδος Ουρανού- Δία στον Ταύρο εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε μια ξαφνική απρόσμενη τύχη επαγγελματική που θα σας πάει ψηλά το κοινωνικό σας στάτους. 30 Απριλίου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαράς ευαγγέλια, όλα είναι υπέρ σας. Θα αλλάξετε την εμφάνισή σας, θα έρθουν χρήματα στα χέρια σας, και στα ερωτικά σας, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας οι έρωτές στο ζενίθ τους.

Ερωτικά

Υπάρχει μία εξιδανίκευση στο σύστημα των συναισθηματικών σου σχέσεων. Ονειροπολείς και αποζητάς από το σύντροφο σύμπνοια και ανιδιοτελή αγάπη. Η σελήνη σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα σου χαρίζει ευαισθησία χάρη αλλά και πλάνη, γι’ αυτό θα ζεις σε έναν ερωτικό φανταστικό κόσμο.

Επαγγελματικά

Θέλεις να κάνεις σημαντικές και δυναμικές αλλαγές στο σπίτι και στη εργασία σου, όμως να αποφύγεις τις πράξεις αλλά και τις οικονομικές δοσοληψίες, μπορεί να πέσεις σε λάθη από αμέλεια τρίτων.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση