Ταύρος

Ταύρος | 31 Μαΐου 2024

Ταύρος | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η σελήνη στους Ιχθύς σε ένα ζώδιο κατάλληλο για εσάς θα είναι πολύ καλή ενέργεια και η ψυχή σας θα είναι γεμάτη αίσθημα αγάπης για τους γύρω σου φίλους ,συγγενείς και ανθρώπους της ίδιας ιδεολογίας με εσάς. Σελήνη σύνοδος Κρόνος γίνεσαι ορθολογιστής αλλά το συναίσθημα σου είναι γεμάτο από συμπόνοια, παρ’ όλα αυτά θα αισθανθείς μια συναισθηματική κόπωση από αμφιταλαντεύσεις που θα έχεις σήμερα στη συναισθηματική σου σκέψη.

Ερωτικά

Σήμερα θα αισθανθείς ένα συναισθηματικό ενεργειακό μπλοκάρισμα γιατί η σελήνη τετράγωνο Κρόνος σε βάζει σε στενά όρια που σου προκαλείτε άγχος, θλίψη και μοναξιά. Συζητάει η ψυχή σου με το μυαλό σου και νιώθεις ότι δεν σε αγαπάνε και μπορεί να προβείς και σε συζητήσεις με το σύντροφο εκφράζοντας παράπονα δημιουργώντας μια ανασφαλή κατάσταση.

Επαγγελματικά

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι λειτουργείς με αναπτυγμένη φαντασία και διαίσθηση πράγμα που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κάποια εμπόδια μέσα στην ημέρα που η σελήνη συναντά τον ψυχρό Κρόνο που σας βάζει σε κοπιαστικές εργασίες αλλά και εμπόδια από ανθρώπους που είναι κάπως σκληροί και θα σας παιδέψουν. Κάποιες οικονομικές δυσκολίες ίσως με θέμα δημοσίου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση