Ταύρος

Ταύρος | 30 Μαΐου 2024

Ταύρος | 30 Μαΐου 2024

Με τη σελήνη στον ενδέκατο ηλιακό σου από τον Ιχθύ διαπιστώνεις ότι έχεις αρκετά αναπτυγμένη φαντασία, έμπνευση και από τα πιο ασήμαντα πράγματα και καθοδήγηση από την διαίσθηση σου. Αισθάνεσαι την επιθυμία να βρεθείς σε χώρους που ταιριάζουν με τις ιδέες σου, να επικοινωνήσεις με άτομα που συμπίπτουν με τις απόψεις σου και να συζητήσεις τα ζητήματα που σε αφορούν, θα επιδιώξεις να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να ζητήσεις τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού προσώπου για θέματα που αφορούν το ερωτικό σου κομμάτι. Αν μεταξύ εσένα και στο ταίρι σου υπάρχει ειλικρίνεια και όχι απωθημένα από το παρελθόν, σήμερα είναι μια καλή μέρα να ενώσετε την συναισθηματική σας σκέψη.

Επαγγελματικά

Μπορείς να δείξεις ότι έχεις προσόντα και να σταθείς επάξια δίπλα σε ανθρώπους που έχουν μια δυναμική παρουσία στο ευρύτερο επαγγελματικό σας χώρο, μπορείς να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση ή παρουσίαση της δουλειάς σου. Πολλοί από σας θα βρεθείτε σε μια δεξίωση, σε μια ομιλία ή σε κάποια εγκαίνια ή σε κάποιο σύλλογο.

Αντιγόνη Στάμου
Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση