Ταύρος

Ταύρος | 29 Μαΐου 2024

Ταύρος | 29 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Με τη στήριξη του Δία στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο, με τη σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και την Αφροδίτη, ζείτε μια περίοδο αρμονική. Η ζωή εξελίσσεται ομαλά, θα υπάρχει μία ένταση και το αποτέλεσμα φαίνεται μέσα από τα εξωτερικά γεγονότα. Θα λάβεις αισιόδοξα μηνύματα, από αύριο θα έχεις τη δυνατότητα για καινούργια ξεκινήματα, και καινούριους στόχους.

Ερωτικά

Ζεις μια περίοδο δραστηριοποίησης, κινητικότητας, ενεργητικότητας, για να αποκαταστήσεις την συναισθηματική σου ασφάλεια. Δηλαδή θα προσεγγίζεις, και θα σε προσεγγίζουν άνθρωποι μέσω των οποίων θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τα ερωτικά σου συναισθήματα. Σήμερα θα δυσκολευτείτε λίγο με το τετράγωνο σελήνης- Ερμή στον τρόπο έκφρασης συναισθημάτων.

Επαγγελματικά

Είσαι σε συνεχή ανάπτυξη και επέκταση, πραγματοποίησε αγοραπωλησίες ταξίδια, δημιούργησε οικονομικά ανοίγματα κ.λπ. Τα αιτήματά σου είναι υλικά, ο Δίας που είναι ο πριμοδότης σου σε βοηθάει και σε θέματα φιλοσοφικά, πνευματικής αφύπνισης, αλλά σε προσανατολίζει και προς τη γνώση όπως επιμορφωτικά σεμινάρια, μόρφωση. Σήμερα προσπάθησε να μην ξοδευτείς και αναλωθείς πνευματικά και νοητικά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση