Ταύρος

Ταύρος | 28 Μαΐου 2024

Ταύρος | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ο Δίας ερχόμενος στον οίκο των χρημάτων σου και των πνευματικών σου ταλέντων αυτόματα θα σου φέρει τα δώρα του, που θα είναι οικονομικά οφέλη αλλά και πνευματική αναζωογόνηση, όπως και πολύ περιέργεια για να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα και να εξερευνήσετε και μέσω ταξιδιών άλλα μέρη. Σήμερα με το τρίγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φανερωθεί και ένα μυστικό.

Ερωτικά

Ιδιαίτερα καλή συγκυρία η όψη Δία, Αφροδίτη που ενισχύει τις σχέσεις σου αν έχεις μια, αλλά αν είσαι μόνος θα έχεις πολλές προτάσεις για εξόδους από φίλους. Όσοι είστε σε μια σχέση κρυφή θα αναλογιστείτε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας σιγά- σιγά και αρχικά εσείς των πρώτων ημερών έχετε λάβει το συμπαντικό μήνυμα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Επαγγελματικά

Με την είσοδο του Δία και τρίγωνο Πλούτωνα θα έχεις τις καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις αφού το προηγούμενο διάστημα έχεις κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, και εργάστηκες συνετά, τώρα θα απολάβεις οικονομικά οφέλη που προέρχονται από αποζημιώσεις, κληρονομικά, από μια πώληση που έκανες, από χορηγίες κρατικές κλπ. Η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σε κάνει λίγο σπάταλο και μια επιπολαιότητα στο οικονομικό ξόδεμα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση