Ταύρος

Ταύρος | 16 Μαΐου 2024

Ταύρος | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Μια καλή ημέρα η σημερινή για εσάς με τη σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Κάνοντας και την πρώτη όψη της με την είσοδο στον Ταύρο από τον Ερμή στο ζώδιο σου και στον πρώτο ηλιακό σου, καθιστά για εσάς μια καλύτερη διαύγεια νου και συναισθήματος. Ειδήσεις που περιμένατε από αγαπημένους ανθρώπους, από τα παιδιά σας ή και από ένα ερωτικό ζήτημα, πλέον θα έρθουν από σήμερα αβίαστα. Ελευθερία της έκφρασης και της σκέψης σου που θα γίνεσαι και αποδεκτός από τους γύρω σου.

Ερωτικά

Αν υπήρχε ένα ερωτικό θέμα που σε είχε ταλαιπωρήσει και αναγκαζόσουν να το κρατάς κρυφό ή και ακόμα να μην εξωτερίκευες στον άνθρωπο που ήθελες τις συναισθηματικές σου σκέψεις, από σήμερα και σιγά- σιγά από το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφραστείς και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας σου την ευκαιρία να πάρεις τις απαντήσεις που χρειαζόσουν για να νιώσεις ασφάλεια. Ακόμα και μια κρυφή σχέση για τον οποιοδήποτε λόγο τώρα μπορείς να την εμφανίσεις.

Επαγγελματικά

Ανοίγει ο δρόμος για θέματα γραφειοκρατικά, συμφωνιών επαγγελματικών, και ότι άλλο διαδικαστικό είχε κολλήσει. Από σήμερα με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο και την τριγωνική όψη με την διευθετική σελήνη από την Παρθένο, όλα θα μπουν στη θέση τους και θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο αλλά και σταθερό τρόπο για να νιώσετε ανακούφιση και ασφάλεια. Αν έχετε έσοδα από κάποιο ακίνητο που υπήρχε πρόβλημα, σήμερα ξεμπλοκάρει μπορεί και με επισύναψη καινούριου συμβολαίου ή και με καινούριους ευνοϊκότερους όρους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση