Ταύρος

Ταύρος | 13 Μαΐου 2024

Ταύρος | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Εσωστρέφεια και διαλογισμό κάνεις, το μυαλό και η ψυχή σου μιλάνε μεταξύ τους, ακούς τη φωνή της λογικής που σου λέει να είσαι πιο αυθόρμητος και η καρδιά σου σε θέλει άλλα. Αντικρουόμενα συναισθήματα σήμερα θα νιώθεις και θα έχεις έναν εκνευρισμό που προσπαθείς να τον κρύψεις. Σελήνη- Άρης τρίγωνο, κάποια μυστική συμφωνία ή μια κρυφή συζήτηση για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης σε θέματα που αφορούν το αισθηματικό, οικογενειακό σου δίκιο.

Ερωτικά

Κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρετε για σένα ή δεν εκδηλώνετε ή το κρατάς εσύ κρυφό και μακριά από τον κοινωνικό σου κύκλο, οι συναντήσεις σας γίνονται κρυφά. Θα έχεις αυξημένη λίμπιντο και ερωτική διάθεση, σήμερα με τη σελήνη στον Λέοντα γίνεσαι ερωτικός ηθοποιός δημιουργώντας ερωτικά σκηνικά.

Επαγγελματικά

Σελήνη- Άρης τρίγωνο, μαχητική διάθεση με αυτή την όψη, δεν αποσκοπεί στη νίκη αλλά στην υποστήριξη της δίκαιης απόδοσης στη δουλειά σου. Εξάλλου σήμερα μπορείς να προσαρμοστείς και να αποδώσεις καλύτερα σε όλες τις οικιακές υποχρεώσεις σου και δουλειές. Ίσως σου φανούν χρήσιμα γυναικεία πρόσωπα όπως μητέρα, αδελφή, σύζυγος ή γραμματέας ή και μια οικιακή βοηθός.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση