Ταύρος

Ταύρος | 03 Ιουλίου 2024

Ταύρος | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας είναι η έντονη πνευματική δραστηριότητα σου και η τάση για γρήγορες αποφάσεις, αστραπιαίες, συζητήσεις, το νευρικό σου σύστημα με τον Ερμή στο λέοντα τετράγωνο με τον ήλιο σου παρουσιάζει ιδιαίτερη ευαισθησία ενώ στις συναλλαγές σου, ενδέχεται να ζορίζεσαι ή να νιώθεις καταπίεση ή απλά γίνεσαι πιο πεισματάρης.

 

Ερωτικά

Οι σχέσεις με τους άλλους θα γίνουν βαθύτερες ή ο σκοπός τους, θα αλλάξει. Σήμερα με την αλλαγή του Ερμή από ζώδιο, μπήκε στο λέοντα σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στις σχέσεις. Είναι μια καλή περίοδος για ρομαντισμό, για να παρακολουθήσεις κοινωνικές εκδηλώσεις και να γνωρίσεις νέα άτομα. Οι άλλοι άνθρωποι θα σε βρουν φιλικό και χαρούμενο θα έλεγα και αρκετά ερωτικό. Όπως και ναχει ένας Ερμής στο λέοντα χαρίζει ερωτική ανανέωση.

Επαγγελματικά

 

Θα φερθείς πιο υπεύθυνα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θέλεις να πετύχεις, ειδικά στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι πιθανό να ζητήσεις αύξηση στη δουλειά, για να κάνεις τα σχέδια ανανέωσης για να ωραιοποιήσεις το σπίτι σου. Θα έχεις επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα και πολλές επικοινωνίες. Αυτή η πρακτική προσέγγιση στη ζωή μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις στην καριέρα σου, αλλά να είσαι προσεκτικός και σοφός με την υπομονή κερδίζεις.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση