Ταύρος

Ταύρος | 01 Ιουνίου 2024

Ταύρος | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε η σελήνη βρίσκεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο σύνοδο με Ποσειδώνα. Αυτή η ιδιαίτερη διέλευση, σου δίνει ευαισθησία στα θέματα που αφορούν τους κοινούς στόχους, ιδεαλιστικές προτάσεις, σκέψεις και αισθήματα για φίλους και ανθρώπους που αγαπάς. Πρόσεχε μόνο να μην εκμεταλλευτούν την ιδιαιτερότητα της ψυχικής σου διάθεσης σήμερα. Διοχέτευσε αυτή την ενέργεια σε αγαθοεργίες αν είσαι θρήσκος, αφιερώσου στην πνευματική σου αναζωογόνηση ή ασχολήσου με κάτι καλλιτεχνικό για να γεμίσει η ψυχή σου με μια ωραία αύρα. Επίσης κατά την ώρα της συνόδου σελήνης- Ποσειδώνα κάνε μια ευχή.

Ερωτικά

Για κάποιες ώρες λοιπόν που η διελαύνουσα σελήνη θα βρίσκεται αγκαλιά με τον Ποσειδώνα θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και είναι ένας τρόπος αποφυγής ή διαφυγής, της καθημερινότητας και της πρακτικής κοινότυπης ζωής. Δώρο ψυχής είναι αυτή η όψη που σε ξεκουράζει από άγχος και σκέψεις συναισθηματικά επιβαρυμένες με αυτή τη σύνοδο, η ψυχή και το μυαλό μπαίνουν σε αιθέρια κατάσταση, ευχήσου τι θέλεις από τον ερωτά σου και θα γίνει.

Επαγγελματικά

Κάποιες ώρες σήμερα θα νιώθεις μια αβεβαιότητα και ανησυχία σε σχέση με το επαγγελματικό και εργασιακό σου μέλλον. Βαθιά ικανοποίηση όμως θα πάρεις από το σπιτικό σου και την οικογένειά σου που θα σε υποστηρίξει. Αν είσαι αναγκασμένος να είσαι στο γραφείο ή σε όποια δουλειά, το μυαλό σου θα πετάει όπως να ονειρεύεσαι διακοπές ή ένα ταξίδι, προσπάθησε να συγκεντρωθείς για να περάσει το οκτάωρο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση