Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Σύνοδος Ερμή ουρανού στις 31/05/24

Αντιγόνη Στάμου

Σύνοδος Ερμή ουρανού στις 31/05/24

Αντιγόνη Στάμου

24η μοίρα του Ταύρου.
Η επιρροή της όψης μια εβδομάδα.
Ο Ερμής είναι η νόηση και οι καθημερινές λειτουργίες του λόγου, της ακοής, της διάνοιας, της πληροφορίας. Ο Ουρανός είναι ο αντικομφορμιστής, αντισυμβατικός και επαναστάτης, η εξελιγμένη νόηση, ανώτερη τεχνολογία, η εξερεύνηση, η ιδιοτροπία, φέρνει το απρόοπτο και την έκπληξη, δεν του αρέσει η ρουτίνα. Τώρα που είναι στον Ταύρο πρεσβεύει όλα τα αντίθετα από αυτά που αρέσουν στον Ταύρο, δηλαδή την ακινησία, τη νωχελικότητα, την αμετακίνητη θέση του όσον αφορά τα πράγματα που κατέχει. Έτσι ο Ουρανός ταρακουνάει τη γη κάτω από τα πόδια του για να αναγκάσει σε αλλαγές τώρα. Με τη σύνοδό του με τον Ερμή, όπου ο Ερμής βρίσκει την ανώτερη οκτάβα του στον Ουρανό, θα μετακινήσει βουνά για να φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης, διαχείρισης των χρημάτων, στον τρόπο εκπαίδευσης και μάθησης, θα αναγκάσει να ασχοληθούμε με τα ανώτερα τεχνολογικά συστήματα, που θα τα εδραιώσει κιόλας, ήρθαν για να μείνουν (ταύρος). Ανάλογα λοιπόν σε ποιον οίκο ενός γενέθλιου χάρτη προσωπικού πέφτει και τι όψεις κάνει σε προσωπικούς πλανήτες του κάθε ατόμου θα τον ταρακουνήσει συθέμελα και θα του αλλάξει τα πάντα στον τρόπο σκέψης και διαχείρισης χρήματος, μπορεί να κάνει αλλαγές οχημάτων, ή αλλαγές σε τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλαγές και αναβαθμίσεις στο ίντερνετ. Πολλοί θα ενδιαφερθούν για την αστρολογία, για τη μεταφυσική ή την κβαντική φυσική, θα δημιουργηθούν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες. Παραδείγματος χάρη στον ένατο οίκο κάποιοι θα πάρουν επιτέλους ένα πτυχίο ή θα κάτσουν ξανά στα θρανία για ανώτερη αναβάθμιση των γνώσεων τους.
Αυτή η σύνοδος ο επιστά την προσοχή να αλλάξεις νοοτροπία για να μην αντιμετωπίσεις σοβαρές μελλοντικές δυσκολίες όταν ξυπνήσεις ένα πρωί και δεις ότι ο κόσμος άλλαξε. Ερμής και Ουρανός μαζί λέει εδώ και τώρα ή το αλλάζεις μόνος ή σε αλλάζω αναγκαστικά. Το προβληματικό σημείο της συνόδου αυτής είναι ο γρήγορος ρυθμός. Αφουγκράσου γρήγορα και με αντίληψη τις αλλαγές που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου στον ανάλογο τομέα.
Επηρεάζει τα σταθερά Λέοντες, Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους, με όψεις τετραγώνου και αντίθεσης και τις μοίρες από 24 έως 29. Τα ζώδια της γης Παρθένους από τρίγωνο, Ιχθύς από εξάγωνο και Καρκίνους, στις παραπάνω μοίρες.
Σε κοσμικό επίπεδο θα εξαγγείλουν καινούριους τρόπους διαχείρισης στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αλλαγές στα ακίνητα και στις γαίες, αλλά και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσης εκπαίδευσης. Καινούριες ανακαλύψεις σε θέματα υπογονιμότητας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση