Σκορπιός

Σκορπιός | Σεπτέμβριος 2023

Σκορπιός | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Παρόλο που ο Αύγουστος σας έδωσε πολλούς λόγους οι οποίοι σας ζόρισα σας έβγαλαν έξω από τα γνωστά όρια και πλαίσια σας και σας προβλημάτισαν ποικιλοτρόπως ,ο Σεπτέμβριος έρχεται να σας αποζημιώσει, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βάλετε τις βάσεις, για τη μελλοντική εξέλιξη σας.

Έχετε πάρει πλέον όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, έχετε ακονίσει την αντίληψη σας, και αναζητάτε τρόπους για να υλοποιήσετε πλέον τις ιδέες και τα σχέδιά σας, και το σίγουρο είναι πως θα σας δοθεί ό τι ακριβώς χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα σας, ιδιαίτερα μετά τις 15 που ο Ερμής περνάει σε ορθόδρομη πορεία.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα να δείξετε ρεαλισμό, και να μείνετε σταθεροί και αποφασισμένοι, ακόμα επίμονοι και ανυποχώρητοι απέναντι σε όλα αυτά που πρεσβεύετε και που θέλετε να πετύχετε.

Αυτό θα κάνει και τη διαφορά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων σας τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών αυτή την εποχή, χρειάζεται να έχετε μεγάλο αυτοέλεγχο και μία ρεαλιστική και πρακτική προσέγγιση, χωρίς να κάνετε σενάρια, τα οποία σας δίνουν τελείως διαφορετική εικόνα από αυτήν που πραγματικά έχετε μπροστά σας.

Αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη ιδιαίτερα την εποχή που διανύουμε είναι για σταθερότητα και ασφάλεια.

Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Σκορπιούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, μετά τις 15 του μήνα, και εφόσον έχετε πάρει όλες τις πληροφορίες που θέλετε, που χρειάζεστε, είναι η στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, και να επαναφέρετε τις ισορροπίες, λέγοντας ευθαρσώς και ξεκάθαρα τι θέλετε εσείς από αυτόν, αλλά ακούγοντας και τα δικά του αιτήματα, τα οποία καλό θα είναι να προσπαθήσετε να τα ακολουθήσετε.

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή να Θυμάστε, πως όσο πιο άκαμπτοι γίνεστε, τόσο πιο πολύ περιορίζετε τη σχέση και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το αποφύγετε.

Προσπαθήστε να ισορροπήσετε το μέσα σας, μία και ο Άρης από το Ζυγό συχνά-πυκνά σας δημιουργεί διαφόρων ειδών ανασφάλειες, φοβίες και έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας, και αυτό πολύ εύκολα μπορεί να δυναμιτίσει, αλλά και να δηλητηριάσει το μεταξύ σας ακόμα και χωρίς λόγο.

Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, η νέα σελήνη του μήνα φέρνει στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο, το οποίο ανεβάζει το δείκτη της αδρεναλίνη σας στα ύψη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Είναι η εποχή να κάνετε κάποια η και πολλά από τα όνειρά της επαγγελματικής ζωής πραγματικότητα, μία και η Αφροδίτη στην περίοδο της αναδρομής της τους προηγούμενους μήνες, σας έκανε να καθυστερήσετε, να αναβάλετε και να ματαιώσετε πολλά από αυτά που είχατε προγραμματισμένα.

Από τις αρχές του μήνα περνάς σε ορθόδρομη πορεία, και αυτός είναι ένας λόγος που πλέον επιστρέφετε στην κανονικότητα σταδιακά και σας δίνετε η ευκαιρία, να δημιουργήσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς, και να εκπληρώσετε επιθυμίες, αποφάσεις και σχέδια, τα οποία καλλιεργούσατε εδώ και καιρό.

Ο Δίας περνάς η αναδρομή πορεία στις αρχές του μηνός, και αυτός είναι ένας λόγος που αφενός μπορεί να σας φέρει στο δρόμο σας πρόσωπα με τα οποία συζητήσατε κάποια σχέδια σας, αλλά έμειναν σε εκκρεμότητα, και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείτε σε μία άλλη βάση.

Αλλά και η νέα σελήνη στις 15 στο ζώδιο της Παρθένου, σας ανοίγει έναν καινούργιο ευοίωνο και ανανεωτικό κύκλο, μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές μία και οι εξελίξεις έρχονται απροσδόκητα, και σας ανοίγουν ένα παράθυρο ευκαιριών για το μέλλον σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση