Σκορπιός

Σκορπιός | Νοέμβριος 2023

Σκορπιός | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Κάντε μία ρεαλιστική αποτίμηση του τι χάθηκε και τι κερδήθηκε μέχρι τώρα, και χαράξτε μία καινούργια γραμμή.

Είναι ο μήνας σας, και οφείλετε στον εαυτό σας, να ξεκαθαρίσετε όλα εκείνα τα οποία μπορεί να σε δυσκολεύουν ή να σας κρατάνε πίσω από τη δράση, να δώσετε προτεραιότητα στα θέλω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, και να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα, με δυναμική διάθεση και αποφασιστικότητα, κάτω από την επιρροή της νέας σελήνης στο ζώδιό σας στις 13 του μήνα.

Ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας με το σώμα σας με τη διατροφή σας, και δώστε του ότι καλύτερο έχετε γιατί το αξίζετε!

Αισθηματικές προβλέψεις

Ιδιαίτερα οι πρώτες μέρες του μήνα, κάτω από το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα από τα ζώδια της Παρθένου και το ζώδιο του Αιγόκερω, σας φέρνει μπροστά που καθοριστικές εξελίξεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, μία και ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα στο προσκήνιο φαίνεται να σας παρασύρει σε ένα παθιασμένο έρωτα πολλά υποσχόμενο για τη ζωή σας.

Η Νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 13 του μηνός, σας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς, δυναμικούς και παθιασμένους με τις προσωπικές σας σχέσεις, και κυρίως με την ερωτική σας ζωή, μία και διεκδικείτε όλα αυτά τα οποία νιώθετε την ανάγκη να φέρετε στην καθημερινότητά σας, ωστόσο λάβετε υπόψη σας, πως ενδεχομένως ο σύντροφός σας να μην είναι σε θέση να σας κατανοήσει ,προς στιγμή τουλάχιστον.

Να θυμάστε πάντως, πως ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας σταθμός για την ερωτική σας ζωή, μια και κλείνετε ένα κύκλο και ανοίγετε ένα καινούργιο, που θα σας ακολουθήσει για το επόμενο διάστημα στη ζωή σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Σημαντικός υποστηρικτής σας ο Κρόνος σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, μια και σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε ένα σχέδιο, μία ιδέα, ή ένα δημιουργικό χάρισμά σας, το οποίο είναι η στιγμή να τα αξιοποιήσετε και να τα βγάλετε προς τα έξω.

Από τις 4 του μήνα και μετά, πέρνα σε ορθόδρομη πορεία, κάτι που θα δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε άμεσα και δυναμικά προς τα κατεύθυνση που εσείς επιλέγετε.

Από τις 22 και μετά και το πέρασμα τόσο του Ήλιου όσο και του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 24, ανοίγει ένας νέος κύκλος που σχετίζεται με τα οικονομικά σας ζητήματα, και ευνοεί αγορές-πωλήσεις, κλείσιμο εκκρεμοτήτων οικονομικού ή περιουσιακού χαρακτήρα, μέσω συμβιβασμού, ωστόσο γύρω στις 23 αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα, και διεκπεραιώσετε κάθε εκκρεμότητα η οποία έχει μείνει πιο πίσω.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση