Σκορπιός

Σκορπιός | Μάρτιος 2023

Σκορπιός | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο μήνας αυτός συνδέει δύο σημαντικές και πολύτιμες μεταξύ τους εμπειρίες, τις οποίες λάβατε τα προηγούμενα χρόνια.

Γεγονός είναι πως η προηγούμενη περίοδος είχε πάρα πολύ ανηφόρα, όμως μετά από μακρόχρονη και κοπιαστική ανάβαση, γεγονός είναι πως έχετε φτάσει σε μία κορυφή και τώρα είναι η ώρα να αγναντέψετε το φωτεινό ορίζοντα που απλώνεται μπροστά σας.

Έχετε κατακτήσει πολλά και τώρα είναι η ώρα να επιβραβευτείτε γι αυτή σας την προσπάθεια.

 

Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα μέσα από μία πιο ασφαλή βάση, έτσι ώστε να προχωρήσετε παρακάτω.

Τα γερά θεμέλια που έχετε βάλει, εξασφαλίζουν τις υπέροχες μελλοντικές προοπτικές, που ανοίγονται μπροστά σας.

Στα θετικά του μήνα Μαρτίου, το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντί σας, στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16 και μετά, σας βοηθά να βγείτε από την πιο μοναχική φάση που έχετε βρεθεί το τελευταίο διάστημα, να ανοίξετε περισσότερο την ψυχή σας στη χαρά, και να νιώσετε μία βαθιά επαφή με τους γύρω σας και ιδιαίτερα αυτούς που αγαπάτε.

Αλλά και σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, ο μήνας αυτός δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ευοίωνο κλίμα γύρω σας, κυρίως όμως είναι και η δική σας στάση, η οποία αποτελεί το υπόβαθρο για ελπιδοφόρες εξελίξεις αλλά και συνθήκες εργασίας.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σας βοηθά να συμπεριφέρεστε με έναν ανοιχτό και πιο χαλαρό τρόπο.

Ανοιχτείτε, αναπτύξτε όλη τη δραστηριότητα που έχετε ,για ζωή και χαρά, ανοίξτε την καρδιά σας ,και αφήστε πίσω κάθε διαχωριστικό τείχος που μπορεί να είχατε βάλει τον προηγούμενο καιρό, και επιτρέψτε στους γύρω σας να έρθουν κοντά σας.

Το τέλος του μήνα ,για κάποιους από εσάς συναρπαστικό, μία και μία φαίνεται να σας ανανεώνει ,και να σας ανοίγει πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.