Σκορπιός

Σκορπιός | Μάϊος 2024

Σκορπιός | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σκορπιός

Καλό μήνα αγαπητοί Σκορπιοί.
Ο μήνας ξεκινάει με τον στελιουμ στον Ταύρο απέναντί σου, καλείσαι να διαχειριστείς τις απόψεις σου, τις ιδέες σου και τον τρόπο που λειτουργείς, αφού αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων και να μπεις στην ιδιοσυγκρασία τους. Το ζητούμενο είναι ότι πρέπει να δέχεσαι και τις απόψεις των άλλων συντρόφων, συζύγων, συνεταίρων σου, και με όλους όσους έρχεσαι σε επαφή. Δεν θα είναι και τόσο δύσκολο γιατί έχετε τα ίδια μοτο, σταθερότητα, ασφάλεια, υπομονή και επιμονή, με δόσεις εγωισμού, έτσι είσαι και εσύ. Επιθυμείς τις παρελθούσες άσχημες εμπειρίες σου να τις αξιοποιήσεις ώστε να γίνεις πιο δημιουργικός και γόνιμος από εδώ και πέρα. Θα είναι ένας μήνας κουραστικός καθώς θα σε κυνηγά ο χρόνος και θα τρέχεις να τα προλάβεις όλα, εννοώ στην καθημερινότητά σου, στην εργασία σου. Να περιορίσεις τη βιασύνη σου και κάθε πράγμα στον καιρό του για να μην πάθεις υπερκόπωση.

Ερωτικά

Γίνεσαι απαιτητικός και παράλληλα λιγότερο ανεκτικός με αυτούς που αγαπάς. Κρίνεις και επικρίνεις τις πράξεις τους πιστεύοντας ότι έχεις αυτό το δικαίωμα, επειδή αισθάνεσαι τελειότερος σε σχέση με αυτούς. Έτσι ένας αισθηματικός σου δεσμός δεν μπορεί να ακολουθήσει τη δική σου μονόπλευρη συμπεριφορά, οι σχέσεις γίνονται όλο και απόμακρες με αυτόν τον τρόπο. Αν δεν το αντιληφθείς έγκαιρα να αλλάξεις συμπεριφορά ενδέχεται να βιώσεις έντονες κρίσεις συναισθηματικής μοναξιάς.

Επαγγελματικά

Πρόσεχε να χαμηλώσεις τους τόνους στον επαγγελματικό σου χώρο. Να προσέξεις τα αιχμηρά αντικείμενα και τη βιαστική οδήγηση, να μην γίνεσαι ευέξαπτος με συναδέλφους, να προσέξεις την υπερβολική σπατάλη, όπως επίσης αν έχετε παιδιά τα υπερβολικά και αλόγιστα έξοδα για αυτά. Μπορεί να καταπιαστείτε με κτίσιμο ή κάτι με ανακαίνιση ενός σπιτιού ή κάποιου παλιού εξοχικού. Θα δώσετε χρήματα για τους παραπάνω λόγους, αλλά θα πληρώσετε και φόρους, ασφαλιστήρια και λοιπά. Στη δουλειά σας να είστε σταθερά υπομονετικοί για να μην υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις, θα έχεις συνεργασίες καλές εάν υποχωρείς μερικές φορές και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες με άτομα κύρους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση