Σκορπιός

Σκορπιός | Ιούνιος 2024

Σκορπιός | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα

Η συναισθηματική και υπαρξιακή σας κατάσταση και όσον αφορά τις αξίες σας για το τι έχετε και τι κατέχετε σε πνευματικό επίπεδο, αλλά και σε σχέση με τις υλικές σας κτήσεις θα ανασυρθούν. Ο Δίας στον όγδοο ηλιακό σας δημιουργεί και μεταφυσικές εξερευνήσεις σίγουρα όμως θα είστε πολύ διαισθητικοί. Επίσης αν είστε έγγαμοι ο σύζυγος θα έχει οικονομική υποστήριξη και κατά συνέπεια θα επωφεληθείτε και εσείς αρκεί να κάνετε σωστή διαχείριση ή ο συνεταίρος σας στην εργασία σας. Η νέα σελήνη στις 4/6 στον όγδοο ηλιακό σας φέρνει καινούριες πράξεις και συμφωνίες οικονομικές, είτε για να πάρετε βοήθεια για κάποιο ακίνητο ή για καινούρια συμβόλαια. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο απέναντι σας και ταυτόχρονα τετράγωνο με Πλούτωνα μάλλον θα σηματοδοτήσει δύσκολες καταστάσεις σε οικογενειακά θέματα, μπορεί να ανακαινίσετε, γκρεμίσετε κάτι μέσα στο σπίτι. Αρκεί να μην θυμώσετε με ανθρώπους που σας περιβάλουν και δημιουργήσετε ρήγματα στις σχέσεις σας, βέβαια εγωιστές άνθρωποι και επίμονοι στις απόψεις τους θα σας εξεγείρουν και θα νιώσετε θυμό και νεύρα.

Ερωτικά

Με τον Δία και την Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό σου θα έχεις βαθιά αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω σου και μεγάλη συναισθηματική διαίσθηση για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον σύντροφο σου. Θα αλλάξει η σεξουαλικότητα σας και θα διεκδικείτε περισσότερα από το ταίρι σας. Είναι ένας μήνας που σου ξυπνά τον έρωτα και την ανάγκη σου για συντροφικότητα με όλο το πακέτο εννοείτε. Προσέξτε λίγο τις κρυφές διπλές σχέσεις σας αν έχετε και μην συμπεριφερθείτε επιπόλαια. Ρήξεις ερωτικές θα έχετε εσείς των πρώτων μοιρών με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, σημειοδοτεί και διαζύγια. Αυτό επισημαίνει και η πανσέληνος στις 22/6 που ολοκληρώνει καταστάσεις και ξεκαθαρίζει συναισθήματα και αισθήματα, που αφορούν τους οικογενειακούς σας δεσμούς.

Επαγγελματικά

Επηρεάζονται τα οικονομικά σας, αποπληρώνετε κάτι που χρωστάγατε ή διαπραγματεύεστε εκ νέου τις οφειλές σας. Πρέπει να έχετε τον έλεγχο της τσέπης σας γιατί μπορεί να την αδειάσετε από δαπάνες για μια επιχείρηση ή για τις ανάγκες των παιδιών σας, ή μπορεί και για κάποιο κρυφό χόμπι σας, ή για μια πλήρης ανακαίνιση στην οικεία σας. Ακόμα μπορεί για να εκτονώσετε τη συναισθηματική σας φόρτιση να βγείτε για ψώνια και έτσι να αδειάσει και η τσέπη. Ο Δίας στον όγδοο ηλιακό σου μπορεί να σε βοηθήσει για μυστικές οικονομικές συμφωνίες, ή να βοηθηθείς από κληρονομιές και επιδόματα. Να προσέξετε μόνο την μεγάλη αισιοδοξία που μπορεί να σε κάνει σπάταλο, τελικά, και να μην προβείτε αυτό τον καιρό σε λήψεις δανείων. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο θα προκαλέσει τριγμούς και δυσκολίες με άτομα που βρίσκονται πιο κάτω στην ιεραρχία από εσάς στην εργασία ή θα έχετε διαμάχες με τεχνίτες και δεν θα οφείλονται σε δικό σας φταίξιμο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση