Σκορπιός

Σκορπιός | Ιούλιος 2024

Σκορπιός | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σκορπιός

Στις 6/7 η νέα σελήνη γίνεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο ευνοεί εσένα του δεύτερου δεκαήμερου θα ξεκινήσεις καινούργια ταξίδια θα βάλεις καινούργιους στόχους για μάθηση, εκπαίδευση, επίσης θα ασχοληθείς με τις εξελίξεις σε καινούργιες τεχνολογίες και το διαφημιστικό και τουριστικό κλάδο μπορεί να γνωρίσεις καινούργιους φίλους από άλλες χώρες. Αυτή η νέα σελήνη κάνει ένα ωραίο εξάγωνο με τον Άρη στον έβδομο ηλιακό, βοήθειες για τις επιθυμίες σου και για να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα θα πάρεις από άλλα άτομα και από μακρινούς συγγενείς. Θα κοινωνικοποιηθείς με εξόδους, γάμους βαφτίσεις, πάρτι, και γενικά ανθρώπινες κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα παρευρεθείς, αφού θα σε καλούν άπαντες. Η πανσέληνος στις 21/7 στον τρίτο οίκο και τον ένατο θα πρέπει να ολοκληρώσεις ότι ξεκίνησες τον περασμένο μήνα, πχ. αν ξεκίνησες μαθήματα οδήγησης τώρα θα πάρεις δίπλωμα ,ή οτιδήποτε έχει σχέση με μάθηση ταξίδια. Δύσκολη ημερομηνία είναι η 15/7 θα πρέπει να προσέξεις αρκετά το θυμό σου θα προκληθεί μέσω απρόβλεπτων γεγονότων που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες, ή από άλλα άτομα τρίτα που παρεμβαίνουν στη ζωή σου. Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου να προσέξεις με την αντίθεση ήλιου πλούτωνα που έρχεται αμέσως μετά από την εκρηκτική σύνοδο Άρη ουρανού ότι και να συμβεί να δείξεις υπομονή και πνεύμα συνεργασίας και να μην το τραβήξεις στα άκρα.

 

Ερωτικά

 

Μέχρι και τις 20/7 ευνόησε στις ερωτικές και αισθηματικές σου υποθέσεις με τη νέα σελήνη, από τον αγαπημένο καρκίνο, σου έρχονται νέες ερωτικές ευκαιρίες, μέσα από ταξίδια ή μακρινά μέρη. Εσύ που είσαι σε σχέση μπορεί να αποφασίσεις γάμο γιατί στη νέα σελήνη συμμετέχει και ο Κρόνος από τρίγωνο που δείχνει επισημοποιήσεις και μάλιστα με Άρη εξάγωνο θα έχει πολύ γερές βάσεις άρα καλή ημερομηνία για γάμο είναι η 6/7 ως 10/7 μετά τις 15/7 δυσκολεύουν τα πράγματα με τις αρνητικές όψεις που μπορεί να φέρουν για σένα που ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο ρήξεις, καβγάδες, χωρισμούς απρόβλεπτους και αμετάκλητους Ένα καλοκαίρι εκρηκτικό και στα 2 άκρα για σένα σκορπιέ.

 

Επαγγελματικά

 

Αν θέλεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα στην εργασία στη μάθηση σε ταξίδια να βάλεις και σωστές γερές βάσεις με προγραμματισμό να το ξεκινήσεις στη νέα σελήνη 6/7 ως 15/7. Να αποφύγεις όποια συμφωνία συνεργασία με άτομα που δεν γνωρίζεις και δεν είναι της δικής σου κουλτούρας και ιδεοληψίας γιατί ο Άρης με ουρανό σύνοδο είναι διασπαστικός και το μόνο που θα κάνεις είναι να τσακωθείς στο τέλος. Μετά τις 22/7 ο ήλιος φωτίζει το δέκατο ηλιακό σου και σε κάνει εξωστρεφή να αναζητήσεις υψηλόβαθμα άτομα για να φτιάξεις τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ζητήματα. Καλή ημερομηνία για τέτοιες συναντήσεις είναι 24/7

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση