Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Καλό θα είναι στην εβδομάδα αυτή, να ακολουθήσετε  τα γεγονότα έτσι όπως έρχονται, χωρίς να προσπαθήσετε να τους αντιταχτείτε   να τα πιέσετε  ή  να τα αλλάξετε.

Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε  μπροστά σε συμπεριφορές τρίτων οι οποίες έχουν έναν έντονο χαρακτήρα απέναντί σας, απαιτούν πράγματα από εσάς  ή εκφράζουν δυσαρέσκειες ή παράπονα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σας βρουν  απροετοίμαστο.

Αν ανήκετε  στους Σκορπιούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό, ο  σύντροφός  σας  κάτω από το καθεστώς ιδιαίτερης πίεσης που μπορεί να βιώνει αυτή την εποχή, να σας  προβάλει μία συμπεριφορά η οποία ενδεχομένως  να προκαλέσει ένταση αντιπαράθεση ή  και ρήξη στη σχέση σας.

Γεγονός είναι πως βρίσκεστε  σε μία εποχή σημαντικών αλλαγών, ωστόσο μη βιαστείτε  να πάρετε  αποφάσεις στη φάση αυτή και κάτω από το καθεστώς έντασης.

Για εσάς  που ανήκετε  στους αδέσμευτους του ζωδίου είναι πολύ πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σας  χτυπήσει την πόρτα.

Παράλληλα ο Άρης κατά την αναδρομή πορεία του έως τις 12 Γενάρη 2023,πιθανά  να φέρει στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, τις οποίες καλείστε  να τακτοποιήσετε  η να εξυπηρετήσετε.

Αλλά και σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο είναι η εποχή που μπορεί να βιώσετε  πολύ πιο έντονα συναισθηματικές ελλείψεις που μπορεί να σας  βασανίζουν.

Δεν αποκλείεται μία σχέση από το παρελθόν με έντονα το ερωτικό στοιχείο να αναβιώσει  σε έναν νέο κύκλο στη ζωή σας.

Τρίτη και Τετάρτη είναι ένα διήμερο, πού καλό είναι να κινηθείτε σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και τις οικογενειακές σχέσεις, μία και το κλίμα συχνά-πυκνά θα παρατηρήσετε, ότι είναι αρκετά εύφλεκτο και πυροδοτείται ακόμα και με ασήμαντες αφορμές.

Από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, το κλίμα γίνεται πιο ήπιο και η διάθεσή σας επίσης, και είστε σε θέση να συζητήσετε με μία μεγαλύτερη ευελιξία, τα οποία θέματα έχετε, ή  ακόμα είναι πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε λίγο έξω,  και να ανανεώσετε την ψυχολογία σας με πρόσωπα με τα οποία περνάτε καλά.

Σάββατο και Κυριακή είναι ένα διήμερο το οποίο φαίνεται να κινείται σε ένα πιο πρακτικό πλαίσιο, και πιθανόν να σας δημιουργεί την ανάγκη να οργανώσετε περισσότερο τις πρακτικές υποθέσεις της ζωής σας, της δουλειάς σας, ή και της καθημερινότητας σας.