Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητοί Σκορπιοί καλή εβδομάδα

Όλοι οι πλανήτες απέναντί σου, αυτό σημαίνει ότι καλείσαι να γίνεις κοινωνικός και δραστήριος, το θέλεις δεν το θέλεις. Πρέπει αυτό το καιρό να επιδείξεις διπλωματικές ικανότητες, έτσι με αυτόν τον τρόπο σου δίνεται η ευκαιρία να εκτονώσεις τις στεναχώριες σου και να μοιραστείς τη ζωή σου και τα προβλήματά σου και με άλλους ανθρώπους, ή απλά να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την παρέα τους. Μπορείς να περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα έχοντας κατά νου να μην ξεφεύγεις από τα όρια και κυρίως με τα άτομα που σε δένουν συναισθηματικοί δεσμοί αγάπης.

Ερωτικά

Σημαδιακές σχέσεις ζωής βάλλονται, τρίζουν τα θεμέλια και ενώ τα σημάδια τα έχεις δει, τα ήξερες, τώρα μπαίνεις σε καταστάσεις πολεμικές γιατί ο κυβερνήτης Άρης μπαίνει στον Κριό και γίνεσαι διεκδικητικός, αλλά πρόσεξε να μη βγάζεις τον πόθο και την επικίνδυνη αδιαλλαξία και τα θέλεις όλα όπως εσύ επιθυμείς, γιατί οι χειριστικές καταστάσεις δεν έχουν καλό happy end, προσοχή στα σκάνδαλα.

Επαγγελματικά

Μετά από μια πανσέληνο που σου φανέρωσε τα κακώς κείμενα ή αυτά που έκρυβες κάτω από το χαλί, τώρα ήρθε η ώρα να τα δεις, να τα λύσεις και να αναλάβεις δράση, τα αποτελέσματα θα τα δεις τον επόμενο μήνα. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείς με την καθημερινότητα και με τον Ερμή ορθό επιτέλους θα τρέξεις να ξεκαθαρίσεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες λογαριασμών και γραφειοκρατικών θεμάτων. Από την πρώτη Μάη με τον Άρη στον Κριό τιμονιέρη τρεχάτε ποδαράκια μου για όλους και για όλα. Αν είστε έμπορος ή ελεύθερος επαγγελματίας θα έχετε κοινωνικές δραστηριότητες και συνεργασίες και γενικά εμπορικές πράξεις, αυξάνεται η δράση σας αρκεί να μη γίνετε βιαστικοί και προπάντων μην καταπιέζετε τους άλλους να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση