Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι ένα κομβικό σημείο για εσάς ο κύκλος αυτής της σεληνιακής έκλειψης, μία και σας βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσετε όλα τα θέλω σας, τον τρόπο που σκέφτεστε μέχρι τώρα, τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά και τις συνέπειες που έχουν αυτές τις ζωές σας.

Θα υπάρξουν τα γεγονότα εκείνα, που θα σας οδηγήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να κάνετε κινήσεις οι οποίες λειτουργούν άκρως απελευθερωτικά, σε όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία μέχρι τώρα σας είχαν καταπιέσει, η σας είχαν βάλει στη διαδικασία να συμβιβαστείτε περισσότερο από όσο αντέχετε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Είναι η εποχή που σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται, μία και είστε και εσείς ιδιαίτερα δυναμικοί απόλυτοι και άκαμπτοι στις θέσεις και τις απόψεις σας.

Είναι η στιγμή να δώσετε μικρές και μεγαλύτερες μάχες αυτές που θα σας βοηθήσουν να υπερασπίσετε τον εαυτό σας τις αξίες και τις αρχές σας, απέναντι σε όποιον προσπαθεί να τις καταστρατηγήσει.

Δεν αποκλείεται να θελήσετε να κλείσετε οριστικά τον κύκλο σε μία σχέση, που νιώθετε ότι πλέον δεν σας εκφράζει, η έχει εδώ και καιρό ίσως και χρόνια έχει μπει σε ένα τέλμα από τον οποίο δεν μπορείτε να βγάλετε.

Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο να γνωρίζετε εκ προοιμίου τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, και να κινήσετε εσείς τα γεγονότα και όχι να σας πάνε εκείνα όπου θέλουν.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Καλό θα είναι να κινείστε με μέθοδο αυτή την εποχή, η να έχετε ένα μέτρο, μια και υπάρχουν πολλές εξελίξεις, οι οποίες συχνά -πυκνά θα σας δυναμιτίζουν, ή θα σας κάνουν να λειτουργείτε με έναν πιο προκλητικό τρόπο, και αυτό ενέχει πάντα τον κίνδυνο να κάνετε λάθος κινήσεις.

Ωστόσο αυτό το διάστημα θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο το οποίο είχαμε σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, και τώρα πλέον είναι η στιγμή να υλοποιηθεί επιτυχώς.

Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε, και κυρίως να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στον τρόπο που μιλάτε και διεκδικείτε τα θέλω και τα σχέδιά σας από τους άλλους, γιατί θα έχετε την τάση να γίνεστε ιδιαίτερα αυστηροί, προκλητικοί, και αυτό μπορεί να εγείρει αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις, που καλό είναι να τις αποφύγετε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση