Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού αλλά και η νέα σελήνη που ακολουθεί την ημέρα της Τρίτης, αφορά την εργασιακή σας ζωή και τις εξελίξεις της και όχι μόνο!

Αν βρίσκεστε σε μία δουλειά, μέσα από την οποία κινείστε περισσότερο σε φάση ρουτίνας και μονοτονίας, η περίοδος αυτή, σας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσετε να υλοποιήσετε μία σημαντική για εσάς αλλαγή στην εργασία σας, μέσα από την οποία θα νιώσετε πιο παραγωγικοί και πιο ευχαριστημένοι.

Ο κύκλος αυτός, σας δίνει τη δυνατότητα, να αποκτήσετε μία καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας, και κυρίως με το σώμα σας, να μπείτε σε μία καινούργια διαδικασία διατροφικών συνηθειών, η ασκήσεων μέσα από την οποία θα μεταμορφώσετε τον εαυτό σας και θα τον βελτιώσετε.

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Είναι η εποχή που θα θελήσετε να απεγκλωβιστείτε από όλα εκείνα τα παιδικά βιώματα τα οποία δημιουργούσαν προσκολλήσεις η αδυναμία, προκειμένου να ζήσετε πιο υγιείς και πιο ελεύθεροι .

Πολύ πιθανά να θελήσετε να αλλάξετε σπίτι, ή να χρειαστεί να το ανακαινίσετε. Παράλληλα το πέρασμα του Άρη το ζώδιο του Καρκίνου από την ημέρα του Σαββάτου έως τις 20 Μαΐου, σας δημιουργεί την ανάγκη να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί, έτσι ώστε να μεταδώσετε και τις εμπειρίες σας τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας στους γύρω σας.

Πολύ πιθανό, να μπορέσει να οργανώσετε ένα ταξίδι ή ακόμα και να το υλοποιήσετε, καθώς επίσης είναι μία εποχή, που καλό είναι να εκτονώσετε την ενέργειά σας στον αθλητισμό.

Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται επίσης.