Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σκορπιός

Καλή εβδομάδα αγαπητοί Σκορπιοί
Η εβδομάδα ξεκινά ολοκληρώνοντας τις εργασίες για το σπίτι και την οικογένεια. Ξεκινάς με καινούργιους στόχους φυσικά και το σημείο που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις αλλαγές σε θέματα σπιτιού και ως σύσταση οικογένειας, αλλά μπορεί και να σε απασχολεί και η ακίνητη περιουσία η δική σου ή από την οικογενειακή σου ρίζα. Χεριάζετε να λειτουργείς συλλογικά και όχι αυτόνομα για να μην υποστείς ζημιές στην εργασία σου αλλά και στα νεύρα σου. Οι βοήθειες έρχονται μέσω τρίτων, αν δεν έχεις εγωισμό θα έχεις απολαβές και ηθικές και συναισθηματικές αλλά και ενίσχυση στα οικονομικά σου. Στις 17/5 που η Αφροδίτη συναντά τον Δία και τον Ουρανό άδραξε τις ευκαιρίες.

Ερωτικά

Αφύπνιση και αλήθειες πλέον μπαίνουν στη ζωή σας. Ένας καινούριος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου μετά τις 17/5 και με την πρώτη επαφή μαζί του θα νιώσεις ότι είχατε ξανασυναντηθεί. Έντονη έλξη αλλά και περίεργος ο τρόπος γνωριμίας, θα αισθανθείς ότι εκφράζει ένα κρυφό κομμάτι του εαυτού σου.

Επαγγελματικά

Η εβδομάδα είναι κρίσιμη για τις αποφάσεις σου στα θέματα τα επαγγελματικά σου όπου θα πρέπει να συμβιβαστείς και να συνδιαλλαχθείς με τους άλλους. Όλοι οι πλανήτες είναι απέναντι σου και ο Άρης κυβερνήτης σου από τον Κριό είναι θερμοκέφαλος, θέλει να τα κάνει όλα μόνος του. Στο χέρι σου είναι λοιπόν να δεις το συμφέρον σου και να λάβεις βοήθειες δουλεύοντας ομαδικά και όχι σαν μοναχικός καβαλάρης. Οι ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν από τις 17/5, μην αφήσεις να φύγουν θα έχεις και οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση