Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι η ώρα να νιώθετε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας να ενδυναμώνεται, κυρίως όμως μέσα από τις δικές σας εσωτερικές αλλαγές οι οποίες αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Είναι η ώρα να αφήσετε πίσω ότι σας ζορίζει, ότι σας πιέζει, και ότι σας κρατά πίσω από τη δράση, και να κινηθείτε δυναμικά μπροστά, μία και αυτό το διάστημα γράφεται το μέλλον σας.

Το γεγονός επίσης πως ο Ερμής περνάς σε ορθόδρομη πορεία, είναι ακόμα ένας λόγος που συνηγορεί στη θετική εξέλιξη, τόσο τη δική σας, όσο και των καταστάσεων γύρω σας, και αυτό λειτουργεί αλυσιδωτά: όσο καλύτερα είστε τόσο καλύτερα διαχειρίζεστε τα πράγματα, και αυτό φέρνει και την αφθονία στη ροή της ζωής σας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η νέα σελήνη που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ένας λόγος που σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά, μια και οι συγκυρίες που δημιουργούνται σας οδηγούν κατευθείαν εκεί που πρέπει να πάτε.

Αν ανήκετε στους Σκορπιούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, αυτή η εποχή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία μικρή μεγαλύτερη αλλαγή, αναζωπυρώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, εκφράζοντας όλα εκείνα που μπορεί να κρύβετε μέσα σας και που το άλλο πρόσωπο δεν έχει καταλάβει. Τολμήστε να ανοιχτείτε να πείτε ένα συγνώμη ή ένα ς αγαπώ και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα.

Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου ο κύκλος αυτής της νέας σελήνης σας φέρνει μπροστά σε μία νέα σχέση η οποία είναι πολλά υποσχόμενη για το μέλλον σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, μία και καταφέρνετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς όλες σας τις υποχρεώσεις, δείχνοντας μεγάλη δημιουργικότητα αλλά και πολύ αποφασιστικότητα, και αυτός είναι ένας λόγος που σας κάνει να ξεχωρίζετε στο περιβάλλον που κινείστε.

Έχετε δουλέψει πολύ και σκληρά το προηγούμενο διάστημα μας τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας.

Θα παρατηρήσετε πως αυτή την εποχή ακούγεται πολύ περισσότερο το όνομά σας οι ικανότητές σας και το άστρο σας λάμπει πολύ φωτεινό στον ορίζοντα.

Νέες επαγγελματικές προτάσεις σας χτυπούν την πόρτα, και ναι είναι η εποχή που αλλάζουν όλα προς το καλύτερο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση