Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η καινούργια σελήνη για σένα σκορπιέ που έγινε στον ένατο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί καινούργιες ενάρξεις σε θέματα εκπαιδευτικά, της οικογένειας, ταξίδια αλλά και καινούργιες ερωτικές σχέσεις, με ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους πολιτισμούς ή χώρες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο λέοντα και στον δέκατο ηλιακό σου αντίθεση με πλούτωνα στον τέταρτο ηλιακό σου, να προσέξεις προβλήματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια επάγγελμα και κοινωνικό στάτους, να γίνεις υπομονετικός και να αντιπαρέλθεις όποιους ανθρώπους έρχονται σε αντίθεση με σένα. Ερμής εξάγωνο Δίας οικονομικές βοήθειες μέσω τρίτων δεν μπορείς να ελπίζεις για μεγάλα ποσά αλλά κάποια τα οποία θα είναι αρκετά ώστε να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές δυσκολίες.

 

Ερωτικά

 

Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση ή σε γάμο στις πρώτες μοίρες του ζωδίου Αφροδίτη αντίθεση πλούτωνας να είσαι επιφυλακτικός στη σχέση σου να μην δημιουργείς ζήλιες να μην είσαι εγωιστής, καταπιεστικός και στερείς ελευθερίες, γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθεις σε τελειωτική ρήξη. Του δεύτερου δεκαημέρου Αφροδίτη, Κρόνος ανάδρομος τρίγωνο, υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση ενός ατόμου από το παρελθόν. Η νέα σελήνη στον ένατο που έγινε χθες ευνοεί του δεύτερου δεκαημέρου, να ξαναχτίσεις σχέσεις από την αρχή ή να δημιουργήσεις μια καινούργια με άτομο της ίδιας φιλοσοφίας.

 

Επαγγελματικά

Με τη νέα σελήνη στον ένατο ηλιακό σου αν είσαι φοιτητής κάνεις καινούργιες ενάρξεις σε σχολές και μαθήματα, εάν είσαι επιχειρηματίας καινούργιες συμφωνίες, που έχουν σχέση με άλλα μέρη και χώρες ή ασχολίες με διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις. Εσύ που ανήκεις στις αρχικές μοίρες του ζωδίου ο Ερμής τετράγωνο με τον ήλιο σου, από το δέκατο ηλιακό σου φέρνει δυσκολίες σε θέματα οικονομικής φύσης, και μισθών, δυσκολεύει τους στόχους σου γιατί το αρνητικό σημείο είναι ότι θα καταπιαστείς με πολλά θα δείξεις νευρικότητα, εγωισμό στις αποφάσεις σου και θα νιώσεις πίεση χρόνου.12/7η είσοδος της Αφροδίτης στο δέκατο ηλιακό αντίθεση με πλούτωνα προσοχή στις ρήξεις με ανώτερα άτομα θα νιώθεις καταπονημένος, για τη δυσκολία που συναντάς στην έκφραση των ιδεών σου και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σχηματιστεί μια κακή αντίληψη των όσων συμβαίνουν κατά τη χρονική στιγμή αυτή.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση