Σκορπιός

Σκορπιός | Απρίλιος 2024

Σκορπιός | Απρίλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί να έχετε ένα ωραίο αρμονικό και ευχάριστο μήνα. 01/04 ο Ερμής στάσιμος για να αναδρομήσει βάζει σε σκέψεις εσάς των τελευταίων ημερών, και σε αναζήτηση σχετικά με τις σχέσεις σας, μπορεί να σας φέρει και ανθρώπους από το παρελθόν αλλά και επανασυνδέσεις με παλιούς συντρόφους. 3 Απριλίου η σύνοδος Αφροδίτη- Ποσειδώνα σας κάνει πολύ ανεκτικούς, τρυφερούς και υποχωρητικούς, χωρίς να θέλετε να δυσαρεστήσετε κανέναν. Τάσεις ρομαντικές και ονειροπόλες. 10 Απριλίου Άρης- Κρόνος σύνοδος εμπόδια και κούραση σωματική, για θέματα της καθημερινής σας εργασίας αλλά πρέπει να μεριμνήσετε και για τυχόν βλάβες της οικίας σας, εκτονώστε την ενέργεια και το θυμό σας ή τα νεύρα που θα δημιουργηθούν στο γυμναστήριο. 20 Απριλίου σύνοδος Ουρανός- Δίας στον όγδοο ηλιακό σας κάποιο γεγονός που θα σας απαλλάξει ξαφνικά από οικονομικές δυσκολίες κάποιος ωφέλιμος νόμος, που θα σας λύσει τα χέρια. 27 Απριλίου η ορθή πορεία πλέον του Ερμή βάζει μπρος τις μηχανές για να κάνετε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να τακτοποιήσετε αν έχετε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που μπορεί να αφορούν τακτοποίηση κληρονομικών υποθέσεων. 28 Απριλίου σύνοδος Ποσειδώνας- Άρης, εσείς των τελευταίων μοιρών να προσέξετε κλοπές, απατηλότητα και προδοσίες ή ψέματα κάποιων ανθρώπων που έρχεστε σε επαφή. Τέλος και το πιο σημαντικό η νέα σελήνη στις 8/4 γίνετε στο απέναντι σας ζώδιο τον Κριό. Θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με συντρόφους, συζύγους, αλλά και όσοι έχετε νομικά θέματα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε κάποιες πρακτικές, δυσκολίες με το έτερο ήμισυ σας, θα υπάρξει μια ασάφεια στην επικοινωνία σας. Καλύτερα να μην μπείτε στη διαδικασία να το λύσετε. Η αισθηματική σου ζωή είναι μπερδεμένη εκτός και αν επιζητάς τη δέσμευση χωρίς όρους.

Επαγγελματικά

Ξαφνικές δυναμικές αλλαγές στο οικονομικό σου. Χρήματα θα έρθουν, και χρήματα θα φύγουν. Θα αγωνιστείς με ήθος, μαχητικότητα και με μεγάλη ενέργεια να διατηρήσεις τη θέση σου. Δώστε προσοχή στους εργασιακούς επαγγελματικούς ανταγωνιστές. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις τους.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση