Σκορπιός

Σκορπιός | 31 Μαΐου 2024

Σκορπιός | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα με τη σελήνη στους Ιχθύς και σε φιλικό ζώδιο προς εσάς, θέλετε να νιώσετε διακοπές μέσα στο μήνα. Εσωτερική ανάγκη να αποδεσμεύσετε τον εαυτό σας από σοβαρές υποχρεώσεις και να του δώσετε την ελευθερία ψυχής και σώματος, να περάσετε ήρεμα και καλά. Όμως καραδοκεί και ο Κρόνος που η όψη της σελήνης σε σύνοδο λέει ότι σας δημιουργείται ταυτόχρονα και ένα άγχος, ένα μπλοκάρισμα και σας επαναφέρει στην πραγματικότητα και στις ευθύνες, σαν να λέει δεν θα κάνεις διάλλειμα.

Ερωτικά

Αν τις προηγούμενες μέρες ειπώθηκαν λόγια και διαμάχες με το ερωτικό σας ταίρι σήμερα με τη σελήνη από τους Ιχθύες θα μπορούσατε να κάνετε μια καλύτερη επαφή, αλλά θα βρεθεί σε σύνοδο με Κρόνο που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανασυντάξετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να μην κάνετε καμία κίνηση για συζήτηση σήμερα γιατί θα αποβεί στείρα.
Επαγγελματικά

Αν έχεις κάνει ρίσκα οικονομικά ,σήμερα η σελήνη σύνοδο Κρόνος σου δείχνει το κόστος της κίνησης που έκανες και μάλλον για το καλό σου, αν βρήκες εμπόδια είναι μια ημέρα να προβείς σε διορθώσεις. Καμμιά φορά ο Κρόνος δεν είναι αμείλικτος αλλά σου δείχνει και το σωστό δρόμο. Οπότε κάνε όσες διορθώσεις χρειάζεται να κάνεις για τα οικονομικά σου οφέλη και τη σωστή διαχείριση.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση