Σκορπιός

Σκορπιός | 28 Μαΐου 2024

Σκορπιός | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η συναισθηματική και υπαρξιακή σας κατάσταση, και όσον αφορά τις αξίες σας για το τι έχετε και τι κατέχετε σε πνευματικό επίπεδο, αλλά και σε σχέση με τις υλικές σας κτήσεις θα ανασυρθούν αυτή την εβδομάδα. Ο Δίας στον όγδοο ηλιακό σας δημιουργεί και μεταφυσικές εξερευνήσεις, σίγουρα όμως θα είστε πολύ διαισθητικοί με το τρίγωνο που κάνει με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα.

Ερωτικά

Με τον Δία και την Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό σου θα έχεις βαθιά αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω σου και μεγάλη συναισθηματική διαίσθηση για το τι πραγματικά συμβαίνει, με τον σύντροφο σου. Όμως σημαίνει και κρυφές ερωτικές περιπέτειες και μάλιστα όχι μία, άρα θα παίξετε σε πολλά ταμπλό.

Επαγγελματικά

Επηρεάζονται τα οικονομικά σας, αποπληρώνετε κάτι που χρωστάγατε ή διαπραγματεύεστε εκ νέου τις οφειλές σας. Πρέπει να έχετε τον έλεγχο της τσέπης σας γιατί μπορεί να την αδειάσετε από δαπάνες για μια επιχείρηση ή για τις ανάγκες των παιδιών σας. Η είσοδος του Δία απαιτεί καλή διαχείριση οικονομικών για να μην έχετε διαρροές, από την άλλη η όψη με Πλούτωνα, έσοδα αγνώστου προελεύσεως.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση