Σκορπιός

Σκορπιός | 20 Μαρτίου 2023

Σκορπιός | 20 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Με τη σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων στη σημερινή ημέρα, το σίγουρο είναι ,πως η διάθεσή σας είναι να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι στην ρουτίνα της καθημερινότητας σας.

Ωστόσο το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας προσφέρει σημαντικές δυνατότητες, να εξελίξετε ένα δημιουργικό σας ταλέντο, ένα σχέδιο σας, ή ένα έργο σας που σας ενδιαφέρει να προωθήσετε, και που τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το επικοινωνήσετε με συγκεκριμένα πρόσωπα, που έχουν τη δυνατότητα να σας στηρίξουν.

Σε προσωπικό επίπεδο η σημερινή μέρα, μπορεί να φέρει μία ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή μία καινούργια γνωριμία η οποία μπορεί να προέλθει μέσα από την καθημερινότητά σας και τις καθημερινές επαφές σας.

Το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού από σήμερα και για το επόμενο διάστημα, ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων που αφορά την εργασιακή σας ζωή, αλλά παράλληλα θα θελήσετε να κάνετε μία μικρή ή μεγαλύτερη ανανέωση, σε ότι αφορά τη διατροφή σας, το σώμα σας, και είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε και έναν νέο τρόπος ζωής πιο δημιουργικό και πιο δραστήριο.