Σκορπιός

Σκορπιός | 18 Μαρτίου 2023

Σκορπιός | 18 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις απογευματινές ώρες και μετά, σας δημιουργεί την ανάγκη ,να εκφράσετε περισσότερο τις επιθυμίες σας και τις διαθέσεις σας ιδιαίτερα στους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους.

Ωστόσο στις απογευματινές ώρες της ημέρας, κρατήστε αποστάσεις από ότι νιώθετε να σας δυσκολεύει, η να σας δημιουργεί μία δύσκολη ψυχολογία, μία και η σύνοδος που σχηματίζει η σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί έντονες εσωτερικές συγκρούσεις και διλήμματα, τα οποία καλό είναι να αποφύγετε να εκφράσετε προς στιγμή. Πολύ καλύτερες οι βραδινές ώρες της ημέρας, έρχονται να ενισχύσουν την κοινωνικότητά σας, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις, δημιουργώντας ένα αρμονικό κλίμα ανάμεσα σε σας και τους γύρω σας.

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από σήμερα έως τις 3 Απριλίου, βάζει στο στόχαστρο την εργασιακή σας ζωή, και εδώ θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε διεξοδικά, το κατά πόσο η δουλειά σας, είναι μία πηγή έμπνευσης και δημιουργίας η καταπιέσεις.

Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν διερευνήσετε όλες τις πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά σας.