Σκορπιός

Σκορπιός | 16 Μαΐου 2024

Σκορπιός | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα η σελήνη σε ευνοεί να ξεφύγεις από όποια άγχη σου έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα σου γιατί είναι αρκετά φιλική με το ζώδιό σου. Φιλοσοφείς τα πράγματα και δίνεις προτεραιότητα σε αυτά που επιθυμείς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, βρίσκεις τους κατάλληλους φίλους που έχουν την καλή διάθεση να μοιραστούν μαζί σου τις ιδέες σου και τις ανησυχίες σου. Θα έχεις τη χαρά να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται μακριά ή να δεχθείς μια ευχάριστη χειρονομία από κάποιον.

Ερωτικά

Η σελήνη από την Παρθένο θα συνεχίσει να δίνει τις ευκαιρίες στους ελεύθερους να βρουν τον ερωτικό τους σύντροφο μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας έχουν καλέσει φιλικά πρόσωπα. Οι Σκορπιοί των τελευταίων μοιρών βρίσκεστε σε στάδιο ξεκαθαρισμάτων.

Επαγγελματικά

Μετά από μια επίπονη προσπάθεια θα δρέψεις τους καρπούς της εργατικότητας σου και θα εκπληρώσεις το στόχο σου. Σκέψη και οργάνωση για την εκπόνηση μιας επιχειρηματικής δράσης. Σήμερα μπορείς να πετύχεις καλές συμφωνίες για οικονομικές δοσοληψίες που αφορούν δάνεια, εφορείες, επιδοτήσεις, συντάξεις κλπ. Αν είστε φοιτητές, σπουδαστές κλπ. ένα πτυχίο ένα χαρτί σημαντικό θα λάβετε να τα διευθετήσετε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση