Σκορπιός

Σκορπιός | 15 Μαΐου 2024

Σκορπιός | 15 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα με το τετράγωνο σελήνης- Ουρανού, θα έχεις εκτός από μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση και ως σημείο εκνευρισμού που μάλλον οι άλλοι σου δημιουργούν, και στις συνεργασίες σου αλλά και στο κοινωνικό σου προφίλ. Προσπαθείς να αναδείξεις τη δουλειά σου και τις επαγγελματικές σου ικανότητες, αλλά ξαφνικά και απρόοπτα γεγονότα, ανατροπές που δεν οφείλονται σε σένα, σε φέρνουν σε δυσκολία. Θα προσπαθήσεις να το διαχειριστείς με τρόπο που αρμόζει σε ανθρώπους σαν και σένα που ξέρεις να διαχειρίζεσαι κρίσεις και χρειάζεσαι γερά νεύρα.

Ερωτικά

Αισθηματική υπερένταση χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει κουραστεί, γιατί δίνετε περισσότερη σημασία στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και νιώθει ότι δεν του αφιερώνεται τον ανάλογο χρόνο με αποτέλεσμα να δηλώσει την αποχώρησή του ή τα απωθημένα του. Ή και να θελήσει να διακόψει τη σχέση απότομα. Σίγουρα θα υπάρξει μια συναισθηματική ένταση από πλευράς σας. Προσπαθήστε να μην είστε πείσμων και αδιάλλακτος.

Επαγγελματικά

Περιμένετε μία είδηση ή ένα χαρτί, συμβόλαιο, οι ανατροπές ή οι αναβολές περί αυτού μπορεί να σας εκνευρίσουν. Θα έχετε δυσκολίες στην εργασία κυρίως με άτομα που ανήκουν στο θηλυκό γένος, ανεξάρτητα σε ποιο φύλο ανήκετε εσείς οι ίδιοι. Κάποιο χαρτί για οικονομικά ζητήματα δεν έχει έρθει ακόμα στα χέρια σας και ίσως να παιδευτείτε να το παραλάβετε. Αφορά κληρονομικά, εφοριακά, ασφαλιστικά ζητήματα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση