Σκορπιός

Σκορπιός | 14 Μαρτίου 2023

Σκορπιός | 14 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η σημερινή ημέρα δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία σας οδηγεί συχνά σε διαφωνίες με το σύντροφό σας, η με τους συνεργάτες σας για οικονομικά θέματα, και αυτό μπορεί να γίνει και η αφορμή να αλλάξετε τον τρόπο των οικονομικών συναλλαγών σας.

Ωστόσο να θυμάστε πως κάτω από το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων χρειάζεται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, στη διαχείριση των οικονομικών σας, και στις οικονομικές συνδέσεις που έχετε με τρίτους, μία και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις ,ή να υπάρξουν ακόμα και οικονομικές απώλειες αν δεν το προσέξετε.

Αλλά και σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με το σύντροφό σας, και αποφύγετε να γίνετε εριστικοί ή απαιτητικοί από αυτόν, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, και πολύ εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις, οι οποίες όχι μόνο δεν θα οδηγήσουν πουθενά, αλλά θα δημιουργήσουν κι ένα δύσκολο κλίμα στο μεταξύ σας.

Ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες, ή σε πρόσωπα που έχουν την τάση να σας αποπροσανατολίζουν αυτό από αυτό που πραγματικά θέλετε.