Σκορπιός

Σκορπιός | 14 Μαΐου 2024

Σκορπιός | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η αδιαλλαξία σου δεν θα σε ωφελήσει σε θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις σχετικά με οικογενειακά και επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα για τις ηθικές σου αξίες και στα ερωτικά σου. Εύκολα ανάβεις το φιτίλι για καυγά σήμερα άμα θεωρείς ότι σε ζορίζουν, καλό θα είναι να ρίξεις λίγο τους τόνους και να περιμένεις λίγες μέρες πριν πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

Ερωτικά

Όσοι είστε τελευταίων μοιρών Σκορπιοί μπορεί το ταίρι σας να αποφασίσει να χωρίσετε. Οι Σκορπιοί δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να υπάρξει σταθερότητα, σεβασμός αμφοτέρων. Οι ελεύθεροι μπορεί να συνάψετε σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα έμπειρα που κατέχουν σημαντική κοινωνική θέση.

Επαγγελματικά

Θα διανύσεις μια μέρα εξουθενωτική από πλευράς εργασιακής κι αυτό διότι η δουλειά σου τρέχει καθώς θα σε κυνηγά ο χρόνος και εσύ αναγκάζεσαι να τρέχεις για να προφτάσεις. Αν κάνεις τα περισσότερα πράγματα βιαστικά είναι αυτονόητο ότι η αδρεναλίνη σου θα πιάσει κόκκινο με αποτέλεσμα να γίνεις ο εχθρός της υγείας σου με πολύ υπερκόπωση και νεύρα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση