Σκορπιός

Σκορπιός | 13 Μαΐου 2024

Σκορπιός | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η σελήνη στο δέκατο ηλιακό σου οίκο κατά πρώτον σε κάνει αρκετά κοινωνικό και κατά δεύτερον δημιουργείς καλές εντυπώσεις με τις ιδέες σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Παρότι θα ζοριστείς αρκετά, θα έχεις την αισιοδοξία ότι μπορείς να επιβληθείς, να διακριθείς και να επηρεάσεις. Προσπάθησε να μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογενείας σου. Σελήνη τρίγωνο με Άρη σου δίνει αυτοπεποίθηση και ζωτική ενέργεια να ανταπεξέλθεις σε σωματικές εργασίες. Επίσης η ευεξία και η υγεία σου είναι στα καλύτερα της.

Ερωτικά

Σελήνη το συναίσθημα σου, έντονα ερωτικό σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα αρκετά πεισματάρικο με ένταση και ζήλια. Ο πλουτωνας κυβερνήτης πλανήτης σου σε αντίθεση με την σελήνη βγάζει ένα εκρηκτικό μείγμα έντονης παθιασμένης ερωτικής αντιπαράθεσης. Θες να χειριστείς το σύντροφο, σύζυγο, τέτοιου είδους παιχνίδια εξουσίας δεν βγαίνουν σε καλό. Έντονο η λιμπιντό σου σήμερα με χειριστικές τάσεις.

Επαγγελματικά

Σχέσεις συνεργασίας μπορεί να δοκιμαστούν σήμερα με απρόβλεπτες συνθήκες, σε έντονο ύφος φανερώνοντας έτσι τελικά τη σταθερότητα και την αξιοπιστία που είχανε. Ανταγωνισμός και θα φανούν αυτοί που σε εχθρεύονται πραγματικά. Προσοχή στις δικαστικές αντιπαραθέσεις, σε θέματα μπορεί και κληρονομικά, και για ακίνητα. Προσπάθησε να είσαι συνεπής και να εφαρμόζεις το γράμμα του νόμου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση