Σκορπιός

Σκορπιός | 03 Ιουλίου 2024

Σκορπιός | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ερμής στο λέοντα στο δέκατο ηλιακό αντίθεση με πλούτωνα στον τέταρτο ηλιακό. Προσοχή στις υπερβολικές, προκατειλημμένες αντιδράσεις και κυρίως στις διακυμάνσεις της διάθεσης. Να είσαι προσεκτικός με τη σεξουαλικότητα και τις οικείες σχέσεις σου, καθώς θα είσαι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα. Μπορεί να εμφανιστούν συναισθηματικές αντιδράσεις που σχετίζονται με την κληρονομικότητα.

 

Ερωτικά

 

Θα νιώσεις την επιθυμία για περιπέτεια και για αποφόρτιση της υπερβολικής σεξουαλικής σου ενέργειας. Προσοχή στην επίμονη και εγωιστική συμπεριφορά και στην σκληρή επικοινωνία με το ταίρι σου. Να περιμένεις αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας και την επιθυμία για να είσαι ο ηγέτης στη σχέση σου. Περιόρισε την εγωιστική συμπεριφορά σου που προέρχεται από πολύ βαθιές ερωτικές επιθυμίες.

 

Επαγγελματικά

Θα χρειαστείς περισσότερη προσοχή και θα προσπαθήσεις να πετύχεις τους στόχους σου, μέσω των επαφών με άλλα άτομα. Να το κάνεις αυτό διεκδικητικά όχι αλαζονικά ή επιθετικά. Μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις απόψεων μην επιμένεις στις ιδέες σου να είσαι αντικειμενικός οι άλλοι δεν είναι αμελητέοι, έχουν πιο ισχυρή θέση μην προσπαθήσεις να επιβληθείς δεν σε συμφέρει.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση