Σκορπιός

Σκορπιός | 01 Ιουνίου 2024

Σκορπιός | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα προσπαθείς να κάνεις ότι καλύτερο για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν διότι αισθάνεσαι σίγουρος ότι έχεις βοηθούς που σου συμπαραστέκονται ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, καλοπροαίρετη διάθεση για ανθρώπους όπως το σύντροφο, συνεργάτη και λοιπά. Η όψη συνόδου σελήνης- Ποσειδώνα μαζί με το εξάγωνο Ερμή από τον έβδομο ηλιακό σου, τείνεις χέρι βοηθείας σε αυτούς που σε χρειάζονται.

Ερωτικά

Δεν αποκλείεται να φλερτάρετε πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας ή και να νιώσετε υποψίες για αυτόν. Πάντως υπάρχει ένα βαθύ ερωτικό μυστικό από όποια πλευρά, είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος, για ένα άτομο που σας ελκύει πολύ βαθιά ερωτικά. Αν έχεις ξεκινήσει κάποια σχέση τώρα κοντά αυτές τις ημέρες σε έχει συνεπάρει το όνειρο το ρομαντικό, πρόσεχε όμως να ξέρεις που βαδίζεις η σελήνη- Ποσειδώνας δεν δημιουργεί έρωτες παντοτινούς.

Επαγγελματικά

Πολλές συζητήσεις για επαγγελματικά, για συμφωνίες, κλπ. Έχετε καλοπροαίρετη διάθεση να συμφωνήσετε και να δώσετε χείρα βοηθείας σε ανθρώπους που τους εκτιμάται και σήμερα μπορεί να τους συναντήσετε. Με την σελήνη-Ποσειδώνα δεν πρέπει να είστε σίγουροι για αυτά που ακούτε, είναι πολύ ωραία για να είναι αληθινά. Από αύριο με το πέρασμα της σελήνης στον Κριό το ξανά ελέγχετε το όποιο επαγγελματικό σας ζήτημα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση