Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Πλούτωνας στον υδροχόο

Πλούτωνας στον υδροχόο

Αντιγόνη Στάμου

(Από 23 Μαρτίου 2023 έως 8 Μαρτίου 20243)

Θα μας επηρεάσει όλους αλλά πρώτιστα τους εκπροσώπους του σταθερού Σταυρού Ταύρος λέοντες σκορπιούς και υδροχόους αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρέθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου ήταν από το 1777 έως το 1797, που εκεί είχαμε τη Γαλλική όσο και την Αμερικανική επανάσταση.

Ο Πλούτωνας είναι ένας αργός, σαν πλανήτης, και μένει πολλά χρόνια σε ένα ζώδιο.

Συγκεκριμένα στον Αιγόκερω έμεινε τα τελευταία 16 χρόνια ενώ στον Υδροχόο θα παραμείνει για άλλα 19.

Για αυτό και η διέλευση του συνδέεται κυρίως με κοσμικές αλλαγές, χωρίς αυτό να αποκλείει την παρουσία του στην ατομική επιρροή και εξέλιξη.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο αυτό θα ξεδιπλώσει μία νέα εποχή μετασχηματισμού, σε ότι αφορά την πολιτική, τον ανθρωπισμό την κοινωνική δικαιοσύνη, την επιστήμη, και την τεχνολογία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου.

Αυτό που θα παρατηρήσουμε στα επόμενα χρόνια είναι μία έξαρση της τεχνολογίας, και της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία θα δρομολογηθεί από την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου .

Στο καλό σενάριο αυτών των ετών μπορεί να δούμε την αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας ,ο Υδροχόος είναι ένα ανθρωπιστικό ζώδιο, και είναι στιγμή που οι άνθρωποι ενώνονται για να δράσουν συλλογικά απέναντι στο κοινό καλό.

Και ως εκ τούτου τα χρόνια που ακολουθούν θα βρεθούμε αντιμέτωποι μπροστά σε σημαντικές αλλαγές, στις οποίες καλούμαστε να ακολουθήσουμε, μία και σε πολλές περιπτώσεις θα είναι η μόνη μας επιλογή.

Θα παραμείνει στο ζώδιο του Υδροχόου μόνο για τρεις μήνες μέσα στη χρονιά, αλλά θα περάσει δύο δεκαετίες στο ζώδιο αυτό όταν επιστρέψει το 2024.

Καλό είναι λοιπόν, τώρα που ξεκινά την διαδρομή του στο ζώδιο αυτό, να παρατηρήσουμε τι εξελίσσεται αυτή την εποχή στη ζωή μας, γιατί αυτό θα μας απασχολήσει πιθανά και μέσα στα επόμενα χρόνια.