Παρθένος

Παρθένος | Σεπτέμβριος 2023

Παρθένος | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Παρόλο που ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε αναδρομή πορεία στη δική σας ζωδιακή περιοχή, ο μήνας του Σεπτεμβρίου είναι ένας μήνας επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς για τη ζωή σας.

Κυρίως όμως είναι η εποχή που εσείς αλλάζετε: τις ιδέες, τους στόχους, τις πεποιθήσεις σας, αλλά και τις σχέσεις σας, μία και έχετε μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης αναθεώρησης, η οποία πλέον δεν σας επιτρέπει άλλα περιθώρια συμβιβασμού σε καταστάσεις οι οποίες δεν σας πηγαίνουν.

Και η Αφροδίτη περνά στις 3 Σεπτεμβρίου σε ορθόδρομη πορεία, και νιώθετε διαισθητικά, πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δύναμή σας πίσω ξανά να ανασυγκροτηθείτε,

Και να ξεκαθαρίσετε όλα εκείνα τα οποία σας ταλαιπώρησαν και σας έκαναν σε πολλές περιπτώσεις να χάσετε τον ύπνο σας.

Είναι η ώρα να ανασκουμπωθείτε, και να προσεγγίσετε τα σχέδιά σας με ορμητικότητα και δυναμισμό ακόμη και αν φανείτε τολμηροί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Στον τομέα των σχέσεων σας γεγονός είναι πως ακόμη περνάτε μία εποχή αμφιταλάντευσης σχετικά με το πως θέλετε να κινηθείτε, μία και η αναδρομή πορεία του πλανήτη Ερμή, σας έχει βάλει στη διαδικασία,(ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους), να εξετάσετε διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια, τι θέλετε να κάνετε, κυρίως αν αντιμετωπίζετε ζητήματα τα οποία νιώθετε ότι δεν σας είναι εύκολο να ξεπεράσετε.

Ίσως ήδη έχετε καταλάβει, πώς βρίσκεστε μπροστά σε ένα αποφασιστικό βήμα που θα σας οδηγήσει στην ελευθερία αν χειριστείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και μεθοδικότητα.

Κ αν βλέπετε πως το άλλο πρόσωπο δεν έχει καμία πρόθεση να σας ακούσει ,να σας κατανοήσει, και να σταθεί κοντά σας όπως θα θέλατε.

Πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση επειδή ακριβώς βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σημείο και δεν θα πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία σχετικά με το τι θα κάνετε, λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, πριν καταλήξετε σε ένα οριστικό συμπέρασμα.

Έτσι κι αλλιώς ο μήνας αυτός, θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες τόσο να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε, όσο και θα σας φέρει και καινούργια πρόσωπα στο προσκήνιο τα οποία θα γίνουν η αφορμή για να πάρετε αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

 

 

 

 

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, ο μήνας του Σεπτεμβρίου είναι πραγματικά μία όαση, και ο λόγος που μπορείτε να πάτε τα πράγματα και τα σχέδια σας πολύ παραπέρα από ότι έχετε φανταστεί, μία και το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί στο να σας δώσει ότι ακριβώς χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Οι ευκαιρίες που έρχονται στο προσκήνιο αυτής της εποχής, είναι έξω από τις συνηθισμένες.

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές οι οποίες σας ανακουφίζουν και σας απελευθερώνουν.

Ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε μία δουλειά η οποία δεν σας εκφράζει όπως τα θέλατε, ή δεν εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Αν πάλι ψάχνετε για δουλειά, στο μήνα αυτόν, βάλτε τα δυνατά σας γιατί θα σας δώσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες ανοίγουν θετικές προοπτικές για τη ζωή σας και για το μέλλον σας ,και οι συγκυρίες που δημιουργούνται τώρα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για την επαγγελματική σας ζωή.

Η νέα σελήνη στις 15 του μηνός φέρνει μία ξαφνική πρόταση, ευκαιρία, συζήτηση η διαπραγμάτευση, η οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σας αλλάξει ακόμη και αντικείμενο στη δουλειά σας.

Να θυμάστε όμως πως είναι για το καλό σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση