Παρθένος

Παρθένος | Νοέμβριος 2023

Παρθένος | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Δώστε μία μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία σας στο μήνα του Νοεμβρίου, μία και διακανονισμοί και συμφωνίες που θα πετύχετε, θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα προς όφελος σας.

Επίσης με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 8 του μήνα και μετά, παρουσιάζεται η ευκαιρία μιας αγοράς, ή διευθέτησης κάποιας περιουσιακής υπόθεσης.

Διευκόλυνση υπάρχει επίσης αυτή την εποχή και στο κλείσιμο κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων, που εδώ και καιρό σας έχουν δημιουργήσει ένα πονοκέφαλο, όμως πλέον ήρθε η στιγμή να τα βάλετε τα πράγματα σε τάξη για να προχωρήσετε παρακάτω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αυτό τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, αυξάνεται πάρα πολύ η κινητικότητα που έχετε στην καθημερινότητά σας.

Το σημαντικό γεγονός του μήνα αυτού, είναι η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου απέναντί σας, ο οποίος πλέον θα σας υποχρεώσει να δείτε ξεκάθαρα, όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής αποφεύγατε, και αφορούν τα σημαντικά για τη ζωή σας πρόσωπα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Χρειάζεται να είστε διαλλακτικοί, και να μη λέτε πράγματα τα οποία οι άλλοι δεν είναι σε θέση ή δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν.

Η ψυχραιμία και η ευελιξία αυτή την εποχή θα αποδειχτούν καθοριστικές για την τήρηση των ισορροπιών που έτσι κι αλλιώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί την αύξηση των επικοινωνιακών δυνατοτήτων σας, και δημιουργεί διεξόδους, η σας δίνει λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Ο φετινός Νοέμβριος, σας καλεί να ξεδιπλώνεται τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, στους τομείς του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει, και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε κάποια πράγματα που θέλετε πάρα πολύ, αλλά που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει.

Σε ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε τώρα, φροντίστε να κρατήσετε μία ήπια στάση, και να μην πιέζετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 8 του μήνα και μετά ευνοεί ιδιαίτερα τις οικονομικές σας συναλλαγές, οι οποίες παρουσιάζουν ενδιαφέρον χωρίς να είναι βέβαια πάντα τόσο εύκολες όσο θα θέλατε.

Είναι σημαντικό να ελιχθείτε την ώρα που θα βρεθείτε σε αδιέξοδο, να μην πιέζετε τις καταστάσεις, και να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι με πρόσωπα με τα οποία έχετε οικονομικές συναλλαγές.

Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ο μήνας αυτός σας φέρνει περισσότερη δουλειά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση