Παρθένος

Παρθένος | Μάρτιος 2023

Παρθένος | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Στο μήνα του Μαρτίου ξεκινάτε ένα καινούργιο ταξίδι, με νέες εμπειρίες, καινούργια πρόσωπα, και καινούργιους τόπους που θα μπείτε στη διαδικασία να εξερευνήσετε.

Είναι η στιγμή να αφήσετε πίσω σας τα γνώριμα και τα οικεία, σε πολλές περιπτώσεις θα κληθείτε να αφήσετε και πρόσωπα με τα οποία εδώ και καιρό έχετε απομακρυνθεί, αλλά δεν έχετε καταφέρει να προχωρήσετε μπροστά, και να αναζητήσετε αυτό που για εσάς είναι σημαντικό και ουσιαστικό.

Ο Κρόνος απέναντί σας, θα σας βοηθήσει αργά και προσεκτικά, να προσεγγίσετε νέες ιδέες και απόψεις, οι οποίες μέχρι εχθές μπορεί να σας ήταν τελείως ξένες.

Είναι η στιγμή να εγκαταλείψετε τις παλιές βάσεις και τις ανασφάλειες, ή τις φοβίες σας, και να προχωρήσετε μπροστά σε έναν καινούργιο κύκλο εμπειριών.

Στα θετικά αυτού του μήνα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, από τις 16 και μετά, αλλά και του Άρη, ο όποιος εγκαταλείπει το ζώδιό των Διδύμων για να περάσει μετά από πολύ καιρό στο ζώδιο του Καρκίνου.

Αυτοί οι πλανήτες γίνονται σημαντικοί σύμμαχοι σας για το μήνα αυτόν, μία και σας προτρέπουν να πάρετε συγκεκριμένη θέση και στάση απέναντι σε καταστάσεις ή πρόσωπα στα οποία μέχρι τώρα, τηρούσατε μία ουδέτερη θέση.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά και την επαγγελματική σας ζωή, χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις υποχρεώσεις σας, και να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια έτσι ώστε να γίνεται περισσότερο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί .

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, αποφύγετε να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα, μία και το κλίμα είναι ιδιαίτερα χαοτικό, ασαφές, και θα έχει την τάση να σας κάνει να αμφιταλαντεύεστε, και να σας αποπροσανατολίζει, χωρίς να σας δίνει ξεκάθαρα σημεία αναφοράς σε ότι έχει να κάνει με τις υποθέσεις που διαχειρίζεστε. .

Πάρτε το χρόνο σας, και μην αποφασίζετε αν δεν έχετε όλη την εικόνα.

Στο τέλος του μήνα ανανεώνεται η ερωτική σας ζωή, μέσα από καινούργιες γνωριμίες οι οποίες έρχονται ξαφνικά, αλλάζοντας τελείως το τοπίο στα συναισθήματα και την καθημερινότητά σας.