Παρθένος

Παρθένος | Μάϊος 2024

Παρθένος | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Παρθένος

Καλό μήνα αγαπητοί Παρθένοι
Ο μήνας για σένα θα είναι ένας από τους καλύτερους μέχρι τώρα μετά από μια αστάθεια και ταλαιπωρία που είχες αγαπητέ Παρθένε όπου ο κυβερνήτης πλανήτης Ερμής πέρασε και πέρασες και εσύ μαζί του από συμπληγάδες. Τώρα πια όρθιος και αγέρωχος από τον Κριό περνά δυναμικά στο διάβα του για να σε βοηθήσει πλέον να αισθανθείς σίγουρος και ασφαλής, μπαίνοντας στα μέσα του μήνα στον Ταύρο στέλνοντάς σου τις τριγωνικές ενέργειες του να πάρεις και εσύ βοήθειες εξ άνωθεν. Άνθρωποι σταθεροί, σίγουροι, ειλικρινής θα σε βοηθήσουν αρκετά. Θα έχεις φυσικά και εσύ να κάνεις ταξίδια που επιθυμούσες, και σημείωσε την ημερομηνία 18/5 όπου θα λάβεις μια οικονομική υποστήριξη ή θα βρεθεί μια καλύτερη εργασία ή θα απελευθερωθείς πλέον από κακόβουλες ενέργειες που ήταν και αόρατες. Όλο το μήνα θα σε βοηθάει η διαίσθηση σου και το αυξημένο ένστικτο σου.

Ερωτικά

Τα πράγματα είναι δύσκολα για εσάς που είστε παντρεμένοι ή σε μακρόχρονη σχέση γιατί ο Κρόνος βρίσκεται απέναντί σας και κλυδωνίζει τις σχέσεις που δεν αξίζουν να αντέξουν στο χρόνο. Το Μάη όμως συντονίζονται όλοι οι πλανήτες υπέρ σου να δώσεις κι άλλες ευκαιρίες σε αυτή τη δέσμευση και για σας του δευτέρου δεκαημέρου θα πάρετε και μια δεύτερη ευκαιρία ίσως με ένα ταξίδι με τον σύντροφο που θα φέρει μια καλύτερη αρμονική σχέση πλέον. Οι αδέσμευτοι με το stellium των πλανητών στον ένατο οίκο και μάλιστα από τον Ταύρο αρκετά συναισθηματικό ζώδιο και με τη σεξουαλικότητά σας σε καλά επίπεδα, ξεχυθείτε σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας προσκαλέσουν γιατί είναι αδύνατον αυτό το διάστημα να μη βρείτε το ταίρι σας. Αφροδίτη-Ουρανός 16/5 η καλύτερη συγκυρία για να κεραυνοβοληθείται από τον θεό έρωτα.

Επαγγελματικά

Τα πράγματα οδεύουν προς την ομαλότητα και σταθεροποίηση των επαγγελματικών σας και φυσικά θα πάρετε και περισσότερα χρήματα, και όσοι θέλετε μια δουλειά στο εξωτερικό ή με το διαδίκτυο κινητοποιηθείτε τώρα που ο Μάϊος θα είναι όλοι οι πλανήτες υπέρ σας. Μια αναγνώριση μιας πνευματικής σας εργασίας θα προβληθεί, θα ανακοινωθεί και μάλιστα με αιφνίδιο τρόπο εκεί που δεν το περιμένατε, χαρά σας φυσικά γιατί ο Δίας κάνει τις τελευταίες του προσπάθειες να σας αφήσει τα δώρα του φεύγοντας, αλλάζοντας από το ζώδιο του Ταύρου. Τα μάτια ανοιχτά λοιπόν μη χάσετε καμία ευκαιρία.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση