Παρθένος

Παρθένος | Ιούνιος 2024

Παρθένος | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα

Ο Δίας στους Διδύμους στο 10ο ηλιακό σου σε τρίγωνο με Πλούτωνα υποδεικνύει ένα αρκετά γόνιμο μήνα με την έννοια ότι θα σου παρέρχεται η ευχέρεια να επεκταθείς κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα είσαι καλά με τον εαυτό σου αφού σε κάθε περίπτωση νιώθεις ικανοποιημένος. Υποδεικνύεται και από το τρίγωνο Δία, Πλούτωνα όπου δείχνει ότι είσαι έντιμος στη συμπεριφορά σου με τους συναδέλφους και στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου χώρο, έτσι θα έχεις τα οφέλη του Δία μαζί με την Αφροδίτη και αρχικά για σας των πρώτων μοιρών του ζωδίου, θα λάβετε ευκαιρίες τυχερές στα εργασιακά επαγγελματικά σας. Η νέα σελήνη επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου από όψη τετραγώνου. Θα θέσεις καινούριες προτεραιότητες στη ζωή σου και στην οικογένεια σου. Και θα κάνεις όλες τις απαιτούμενες δραστηριότητες να προβάλλεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα.

Ερωτικά

Για εσάς το ερωτικό κομμάτι θα μπει σε μια διάθεση ερωτικού παιχνιδιού και επιπόλαιου φλερτ. Φυσικά όσοι ανήκετε στις πέντε πρώτες μοίρες του ζωδίου , θα προτιμάται ανθρώπους που είναι χιουμορίστες, πολύ επικοινωνιακοί και σας προσφέρουν ανεμελιά και ευχάριστη διάθεση, χωρίς να μπείτε στη διαδικασία της σκέψης για μονιμότητες προς το παρόν. Η νέα σελήνη προϋποθέτει καινούριους όρους με τη σχέση σας γιατί βρίσκετε σε τετράγωνο με τον ήλιο σας αλλά και με τον Κρόνο. Αν δεν γίνουν αποδεκτοί στις 22/6 στην πανσέληνο θα ξεκαθαρίσετε μια και καλή ότι δεν αντέχει στον χρόνο και έχει φθαρεί.

Επαγγελματικά

Αν έχεις θέματα νομικής φύσεως και είσαι στις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου να μην καταφύγεις για ψύλλου πήδημα σε δικαστικές ενέργειες για να βρεις το δίκιο σου, γιατί υπάρχουν τρόποι συμβιβασμού. Επαγγελματικά και εργασιακά μην αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις επί των συζητήσεων και μην διασκορπιστείς σε πολλά. Στις 11/6 ο Άρης από τον Ταύρο σε τετράγωνο με Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες στην εργασία και καλά θα κάνεις να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις με ότι καταπιαστείς, γιατί αν τελικά δεν μπορείς θα έχεις συγκρούσεις με συνάδελφους και λοιπούς συνεργάτες. Στις 22/6 στην πανσέληνο και για εσάς των πρώτων πέντε μοιρών ότι φύγει από τη ζωή σας θα είναι για το καλό σας, ολοκληρώνονται οι καταστάσεις και απαλλάσσεστε

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση