Παρθένος

Παρθένος | Ιούλιος 2024

Παρθένος | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η νέα σελήνη 6/7 ευνοεί καινούριους στόχους και ξεκινήματα για τις σχέσεις σας, με δεσμούς φίλους και το επάγγελμα, ευνοεί από όψεις εξάγωνο και τρίγωνο με τον ήλιο σου και τον Κρόνο, θα βάλεις ένα πρόγραμμα δυναμικό στη ζωή σου για να πετύχεις. Ο Δίας στους διδύμους, στο 10ο ηλιακό σου συνεχίζει να σε βοηθά με την έννοια ότι θα σου παρέρχεται η ευχέρεια να επεκταθείς κοινωνικά και επαγγελματικά. Βλέπεις τον εαυτό σου τελείως ρεαλιστικά απέναντι στους άλλους, είτε είναι η οικογένεια είτε είναι επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον, θα επιδείξεις πειθαρχία αυτοκυριαρχία και προσοχή στη λεπτομέρεια, ελέγχοντας τα πάντα και μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη του. Να προσέξεις στις 21/7 όπου γίνετε η πανσέληνος και την ημέρα η σύνοδος Άρη ουρανού όπου θα κληθείς να κρατήσεις την πειθαρχία και αυτοκυριαρχία σου, γιατί θα φανερωθούν απρόβλεπτα ζητήματα στην εργασία. Θα δεις ποιοι φίλοι αξίζουν και θα βάλεις τελεία σε υποθέσεις που σε ταλαιπωρούσαν αρκεί να μην το κάνεις με καυγάδες θυμό και εντάσεις.

 

Ερωτικά

Νέα σελήνη 6/7 στο ζώδιο του καρκίνου και στον ενδέκατο ηλιακό σου, ευνοεί τις καινούργιες σχέσεις μέσα από τη φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα είναι πολύ ερωτικές ευαίσθητες και στοργικές, ευνοεί εσένα που ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, η καρδιά επιλεγεί ανθρώπους σοβαρούς σταθερούς ή μεγαλύτερης ηλικίας , ή να έχει τα στοιχεία ενός έμπειρου και κατασταλαγμένου ανθρώπου. Διάθεση για επισημοποίηση σχέσης, και συμβίωση. Να προσέξεις στην πανσέληνο εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση θα εμφανιστούν προβλήματα που ήταν κρυμμένα, μαζί με την όψη Άρη σύνοδο ουρανού φέρνει διαζύγια χωρισμούς με καυγάδες και άσχημες καταστάσεις.

 

Επαγγελματικά

Με τους πλανήτες ήλιο Αφροδίτη Ερμή στον καρκίνο και στον ενδέκατο ηλιακό σου και για το ήμισυ αυτού του μήνα, ευνοείσαι στη σκέψη στην απομνημόνευση και σε καταστάσεις τις οποίες με ρεαλιστικό τρόπο θα αναλάβεις να διευθετήσεις γιατί δημιουργούνται και οι ανάλογες συνθήκες, με τις όψεις που θα κάνουν ο Ερμής με τον ουρανό σε τρίγωνο υψηλή αντίληψη των όσων γίνονται γύρω σου, σε οδηγεί σε πραγματοποιήσεις και προγράμματα που επιθυμούσες να τελειώσεις από καιρό. Να έχεις υπόψιν την νέα σελήνη στις 6/7 όπου είναι μια πολύ καλή συγκυρία για συνεταιρισμούς συμφωνίες και καινούργιες έναρξεις επαγγελματικές με βοήθεια τρίτων. Δύσκολη ημερομηνία στις 22/7 πώς συντελείται η πανσέληνος στον άξονα του ενδέκατου πέμπτου ηλιακού και με τη σύνοδο Άρη ουρανού, που προκαλεί ένταση αναστάτωση, βιασύνη, και εκπλήξεις απρόβλεπτη επαναστατική διάθεση και αν νιώσεις ότι επιβάλλονται και σου στερούν τη δυνατότητα να πάρεις μόνος σου πρωτοβουλίες μπορεί να καυγαδίσεις άσχημα. Μην κανονίσεις ταξίδια και μετακινήσεις από 15/7 ως 25/7 εσύ που ανήκεις στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου θα έχεις απρόβλεπτα γεγονότα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση