Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Η εβδομάδα αυτή, φέρνει στο προσκήνιο αρκετή κινητικότητα, επικοινωνίες, νέα, ειδήσεις και πληροφορίες, τα οποία με κάποιο τρόπο μπορεί να σας  φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα για κάποια θέματα διαχειρίζεστε.

Δεν αποκλείεται, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, να προκύψουν κάποιες νέες προτάσεις και δυνατότητες, οι οποίες ανοίγουν πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές το επόμενο διάστημα.

Η εβδομάδα όμως έχει και μία σημαντική ανανέωση, σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας  ζητήματα, μία και σας φέρνει μπροστά από ξαφνικές εξελίξεις, οι οποίες μπορεί να αφορούν έναν πρώην η μία σας, που έρχεται ξαφνικά στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο, αναζωπυρώνοντας την ερωτική σας διάθεση.

Ίσως ακόμα, κάποιες καινούργιες γνωριμίες να κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά.

Ο Άρης κατά την περίοδο της αναδρομής του, έρχεται να δημιουργήσει ένα περιβάλλον αναβολών ματαιώσεων και ανατροπών, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή.

Και είναι καλό να θυμάστε, πως κάθε κίνηση που κάνετε  τώρα, χρειάζεται να την εξετάζετε διπλά και τριπλά, γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνετε λάθος εκτιμήσεις ή να πάρετε λάθος αποφάσεις μία και το  τοπίο  συχνά δεν έχει καθαρότητα.

Η εβδομάδα  ξεκινάμε στις πρώτες μέρες της, έως και την ημέρα της Τετάρτης, έχοντας πολλές υποχρεώσεις, πολύ δουλειά και πολλά θέματα τα οποία απορροφούν το ενδιαφέρον σας και την ενέργειά σας.

Πέμπτη και Παρασκευή είναι ένα διήμερο μέσα από το οποίο μπορείτε να ξεφύγετε να χαλαρώσετε, να ασχοληθείτε με πρόσωπα με τα οποία ανταλλάσσετε καλά τις ιδέες σας τις απόψεις σας και τα συναισθήματά σας.

Σάββατο και Κυριακή, είναι ένα διήμερο που μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε αφενός με το πιο πρακτικό κομμάτι της ζωής σας, ή με  την οργάνωση των οικονομικών ζητημάτων, ή ακόμα να θελήσετε να κάνετε κάποιες πιο συναισθηματικές συζητήσεις, οι οποίες αφορούν τη σχέση σας στην προσωπική σας ζωή.

Θυμηθείτε όμως πως σε  ότι επικοινωνείτε τώρα ή ότι εκφράζετε, είναι πολύ πιθανό και το άλλο πρόσωπο να μην είναι σε θέση σε διάθεση να σας κατανοήσει, οπότε κρατήστε τις αποστάσεις όταν νιώθετε ότι πιέζετε τα πράγματα περισσότερο από όσο αντέχουν.