Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητοί Παρθένοι καλή εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις επιτέλους να μπαίνεις σε μια ηρεμία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον ένατο ηλιακό σου θα τροφοδοτηθείς με καλή ενέργεια και με βοήθειες από τον οίκο του Θεού που θα σου ανοιχτούν επιτέλους δίοδοι μαζί πλέον και με τον Ερμή σε ορθή πορεία που θα σε ξεμπλοκάρει από εμπόδια και θα αρχίσει να ρέει πολύ καλή ενέργεια σε όλα τα θέματα σου που σε απασχολούν και σε είχαν ταλαιπωρήσει, όπως τα οικονομικά σου που θα διευθετηθούν. Εσύ θα έχεις πλέον οξύνοια και διαύγεια χωρίς να μπλοκάρεται η εγκεφαλική σου ενέργεια και θα βρίσκεις τις λύσεις αλλά θα σου έρχονται και από μόνες τους οι καταστάσεις έτσι και θα λειτουργήσουν όλα με ομαλή ροή. Έστω και με τον Άρη στον όγδοο ηλιακό σου από τον Κριό πλέον θα είσαι φυτίλι αναμμένο, και θα έχεις ενέργεια, διαύγεια και τη γρήγορη εξυπνάδα να τα πας όλα ρολόι. Λίγο να κοιτάξεις να βάλεις τα ραντεβού στο γιατρό, να μην τα αμελήσεις και τη διατροφή και τη γυμναστική σου γιατί με τον Άρη από τον Κριό θα πάρεις ενέργεια και θα τα βάλεις όλα στο πρόγραμμα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου ανοίγει τις πόρτες του έρωτα και φωτίζει τις ερωτικές σκέψεις των άλλων προς το άτομό σου. Θα έχεις πολλούς θαυμαστές και προσκλήσεις για εξόδους και από την κοινωνικότητά σου πλέον αλλά και την καλή διάθεση σου θα προσελκύσεις ανθρώπους κοντά σου με αρκετές προτάσεις και φλερτ. Και οι ταλαιπωρημένοι απ’ σχέσεις μακροχρόνιες θα υπάρξει επιτέλους μια αισθηματική αρμονία με το ταίρι σας και θα πέσουν γέφυρες για εξομάλυνση της ερωτικής διάθεσης αμφοτέρων.

Επαγγελματικά

Με τον κυβερνήτη Ερμή πλέον σε ορθή πορεία ανοίγονται οι δίοδοι να τρέξουν πιο γρήγορα καταστάσεις που είχαν κωλυσιεργήσει για θέματα οικονομικά και επαγγελματικά και νομικά. Θα λυθούν νομικά ζητήματα έγγραφων, συμφωνιών, συμβολαίων αλλά και θέματα που έχουν σχέση με επιμορφωτικά όπως εξετάσεις, διαγωνίσματα, μαθήματα. Αν έχετε βάλει στο πλάνο μια καινούργια μάθηση ή να πάρετε πτυχία, διπλώματα, άδειες εξασκήσεως και λοιπά, τώρα όλα θα λειτουργούν άψογα. Τα οικονομικά σου με την Αφροδίτη στον Ταύρο και να μην αυξηθούν τρελά, σίγουρα όμως θα μπαίνουν σε σταθερότητα και δεν θα έχεις άγχος γιατί θα σου παρέχονται βοήθειες ίσως και από συγγενικά πρόσωπα ή από κάποιο κληροδότημα ή επιδότηση κρατική νομική δημοσίου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση