Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει σταδιακά, το παρατηρείτε όλο και περισσότερο πως οι ρυθμοί της έχουν γίνει πιο περίπλοκοι και η επικοινωνία σας επίσης.

Σε αυτό συντελεί φυσικά και η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, όχι απαραίτητα κακά, αλλά καλό είναι να έχετε προετοιμάσει όλα τα ζητήματα που θέλετε να ολοκληρώσετε, μια και μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να φτάσετε σε ένα τελικό στόχο, πάνω στον οποίο έχετε εργαστεί και πολύ και σκληρά το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τολμήστε αυτή την εποχή να εκφράσετε όλα όσα μπορεί να κουβαλάτε στην ψυχή σας, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό, ωστόσο δεν έχετε καταφέρει να είστε απόλυτα ειλικρινής μαζί του.

Να θυμάστε όμως πως ότι και αν θέλετε να επικοινωνήσετε, χρειάζεται να κινηθείτε σε απόλυτα ρεαλιστική και αντικειμενική βάση, και να μην κάνετε υπερβολές, μία και οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ερμής κυβερνήτης σας, αλλά και ο Άρης με το Δία από τα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου, δημιουργούν ένα κλίμα, που εύκολα μπορεί να σας βγάλει από την συνήθη περπατημένη σας, και να σας κάνει να υπερβάλλετε τόσο ως προς αυτά που λέτε,όσο και ως προς τον τρόπο που διεκδικείτε το δίκιο σας ή την αλήθεια σας από τον άλλον ή τους άλλους.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Το κλίμα γενικά έχει αρκετά ευοίωνους οιωνούς σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, μια και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μία συζήτηση η μία διαπραγμάτευση που έχετε ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, και πλέον είναι η στιγμή να κλείσει επιτυχώς κάτω από την επιρροή της έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου.

Νέα ενδιαφέρονται εμπλουτίζουν τη ζωή σας, και είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών μέσα από τον οποίο θα βοηθηθείτε στο να αναρριχηθείτε πιο εύκολα στον επαγγελματικό χώρο, και να πετύχετε με μία μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους και τα σχέδιά σας.

Ωστόσο μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα αντέχετε ότι αυτή την εποχή, γιατί θα κουραστείτε πολύ, και τελικά μπορεί να μην καταφέρετε τίποτα από όλα όσα σχεδιάζετε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση