Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Κριού και ακολουθείς την ημέρα της Τρίτης σε νέα σελήνη στις αρχές του ζωδίου.

Ο κύκλος που ανοίγει την εποχή αυτή, δημιουργεί έντονες συναισθηματικές ανάγκες, και σας βάζει στη διαδικασία να τις αναζητήσετε, με μεγαλύτερη ένταση και έμφαση, τόσο από το σύντροφό σας, όσο και γενικότερα από τα άλλα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Μία σχέση που μπαίνει τώρα στη ζωή σας, έχει πολύ έντονα ερωτικά χαρακτηριστικά και σας απογειώνει.

Από την άλλη μεριά, μία οικονομική συμφωνία, η συνεργασία, είναι αυτή η οποία σας ευνοεί ιδιαίτερα, μία και σας ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο, μέσα από τον οποίο μπορείτε να εξελιχθείτε και να ωφεληθείτε σε οικονομικό επίπεδο.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, ανανεώνει τις ελπίδες, τους στόχους σας, και τη διάθεσή σας ,να αγωνιστείτε για ότι πιστεύετε , για το παρόν αλλά και το μέλλον σας.

Βρείτε όλους εκείνους τους λόγους, που σας ενώνουν με τους γύρω σας, και συνεργαστείτε μαζί τους, γιατί να θυμάστε πως την περίοδο αυτή, μπορείτε να πετύχετε πολλά μαζί με τους άλλους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή.

Φροντίστε ωστόσο τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεστε να είναι ομοειδεατές σας.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου από την ημέρα της Τετάρτης, και για τα επόμενα 19 χρόνια, σας βάζει στη διαδικασία, να δείτε με μία διαφορετική οπτική ότι αφορά την εργασία σας, και κατά πόσο αυτό που κάνετε, σας δημιουργεί χαρά ή όχι.

Είναι πολύ πιθανό, στα χρόνια που θα ακολουθήσουν να κάνετε μία ριζική αλλαγή στο χώρο της δουλειάς σας, καθώς επίσης να αναθεωρήσετε και τη σχέση με το σώμα σας και θα θελήσετε να τη βελτιώσετε.